Amerikanska Riksgälden FDIC varnar internt för stor bankkris, tag ut kontanter köp guld + silver

2023-02-08 05:43

Ett hemligt möte från november 2022 inom Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), den amerikanska motsvarigheten till Riksgälden, som nyligen har läckt, erkänner att vi snart har en stor bankkris. FDIC och Riksgälden har som uppgift att försäkra insättningsgarantierna för våra bankkonton i båda länder. I Sverige är det motsvarande 100 000 EUR, i dagsläget litet över en miljon SEK.

Garantipengarna räcker dock bara för få bankers konkurser eller problem. Inte om många råkar illa ut. Detta förtigs gärna för att upprätthålla folkets förtroende för det ruttna och kriminella banksystemet, som är ett pyramidspel, som är förbjudna i alla länder.

Pyramidspelet är inte som Bernie Madoffs att han behövde hela tiden nya investerare för att betala de gamla, vilket naturligtvis måste ta slut då det inte finns obegränsat med investorer. Bankernas pyramidspel behöver hela tiden istället nya låntagare för att på så sätt producera nya pengar för räntorna, som inte skapades, då bara nya lån genererar nya pengar. Folket tvingas på så vis att alltid slås om en penningmängd som är för litet, då den för räntorna aldrig skapats. Bristen på räntepengarna ökar exponentiellt vilket tvingar våra kriminella banksystem att kollapsa med jämna mellanrum.

Därför har centralbankerna efter kraschen 2008 sänkt räntorna till noll eller minus. Men nu höjer de hela tiden och då påskyndar de en ny finanskris.

Nu är det alltså snart dags igen i USA enligt deras expertmyndighet FDIC! Eftersom USA är den ledande finansmakten på fängelseplaneten (vilket håller på att ändras tack vare BRICS-staterna med Kina och Ryssland i spetsen) så spiller deras finanskriser alltid över till Europa och bumms har vi skiten här. 2008 valde den Djupa staten extra Lehman Brothers bank för de hade de största Europa-affärerna. Då kunde finanssmittan sprida sig snabbast till Europa.

Sedan 2016, efter Cypernkrisen 2013, har vi gått över från bail out (senast använt 2008), d v s att staten räddar privatbankerna, till bail in, att alla bankkunder tvingas göra det genom att betala de kriminella bankerna genom att de fritt har rätten att plocka dina pengar från ditt bankkonto (det är bankerna som dessutom har äganderätten till dem sålänge du inte tar ut dem från banken.)

Därför ska man aldrig ha mycket pengar på banken utan hemma som kontanter eller guld och silver, helst i mindre myntvalörer.

Så, marsch marsch till banken och ta ut så mycket som möjligt, med undantag av en liten rest för de dagliga betalningarna!

 

https://youtu.be/etO8RH4JCV0

 

https://youtu.be/Td0fI1FVHOw

 

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.