Massor med bevis att rebellerna och inte Assad massmördade med gas

2013-09-06 14:29

Som White TV tidigare kommenterade, så finns inte det minsta intresset av Syriens Assad-regim att gasa ihjäl sin egen befolkning, vetandes att Rothschildmakterna Israel, USA, England och Frankrike enbart väntar på en förevändning att slakta Syrien för att kunna kontrollera nya gas- och oljeledningar, som skall konkurrera ut Ryssland, så att arabiska oljeländer kan leverera via Syrien och Turkiet till Europa. Dessutom vill Rothschild ha kontroll över Syriens centralbank och komma närmare Ryssland och Kina i sitt vansinne att få världsdominans.. Att dessutom placera gasattacken framför fötterna av FN-inspektörerna talar sitt eget språk. Världen har lärt sig att dessa kriminella länder blå ljuger när de vill ha krig.

Då ca. 95% av Assadmotståndarna som griper till vapen kommer från utlandet, har de mindre skrupler att mörda syriska människor med gas och andra medel. Den äkta syriska oppositionen är fredlig. Det är därför helt missvisande att tala om ett inbördeskrig i Syrien.

Att de yrkeskriminella rebeller som skickas med saudiarabiska och bl.a. svenska pengar till Syrien för att krossa landet, samma krafter som förintade Nordafrikas mest blomstrande land, Libyen, tidigare har använt sig av gas efter att de blivit utbildat av USA att hantera kemiska vapen, är inget nytt för den som informerar sig hos alternativa media. Gammelmedia är med i Syrienkonspirationen och censurerar sanningen med stor kriminell energi.

Ett visst undantag är dock Sveriges Radio som titlade den 4 sept 2013: Invånare i Damaskus: Rebellerna bakom attacken

Källa

Se även på White TV: Tyska parlamentet inte övertygat om Assads skuld för giftgasattacken;

Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas inTurkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i SyrienVästvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien;BBC ljög om Syriens skuld i Huladen äkta syriska oppositionen använder inte våld, Syriens kemiska vapenhot ren lögn; Bevis att USA, England och Saudi Arabien ligger bakom syriska massakrer (Hula);Syriensolidaritet synar SVT:s systematiska Syrien lögner; Ordvalet inbördeskrig i Syrien ger stöd åt de superbrottsliga inkräktarna; Nya bevis att Turkiet bombade i Reyhanli, övervakningskameror avstängda;Israelisk jeep hittat hos Syrien hos FSA; Turkiska hackers: Turkiet kände till Reyhanli attacken i förväg men ingrep ej; DN och Aftonbladet är krigshetsare; USA tränar syriska rebeller hantera kemiska vapen; Sverige och SVT medansvariga för nya massaker på kurder i Syrien; Gasattack i Syrien naturligtvis gjort av FSA/västterrorister;

Varför attackerar USA inte FSA/al Nusra-terroristerna, som tidigare bevisligen använt giftgas i Syrien?;

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

Den här människoslaktvideon inte heller! Klicka här.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.