Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien

2012-06-07 21:46

När västvärldens regeringar och massmedia, med USA i spetsen, tillsammans går ut i ett närmast unisont fördömande av Syrien, som skyldigt för den senaste tidens massaker i landet, så faller misstankarna på dem själva. Var finns bevisen? Hur kan de döma redan utan att ha presenterat fakta?

Som vanligt skall man ställa frågan Qui bono? D.v.s. vem el. vilka ges en fördel genom de massaker på civila som nu utförs i Syrien?

Man kan då lätt identifiera en specifik intressegrupp i form av finansklanen Rothschild. Vartefter denna grupp tagit kontroll över världens centralbanker, har de allt mer intensivt letat efter en möjlighet till regimförändring (läs tillsättande av en Rothschild-lakej) i de länder som ännu ej inordnats finansiellt under deras kontroll. Syrien är ett av några få återstående sådana länder, med en fristående centralbank, som ej lyder under BIS (centralbankernas centralbank i Basel, Schweiz, kontrollerad av Rothschilds).

Självständigt tänkande människor har frågat sig vad Syrien skulle ha att tjäna på, att i rådande situation begå massaker genom att låta mörda sina mödrar och barn? Eftersom massakerna nyttjas av västvärldens media till att försöka väcka upp avsky mot regimen i Damaskus, och i sin förlängning bryta Rysslands/Kinas veto mot FN-ingripande, så skulle Syrien inte bara lägga snaran om sin egen hals utan också dra åt den, om man själv var ansvarig för dessa massaker. Massakerna eller de påstådda massakerna, genomförs för att kunna ge USA och sina vasaller, en anledning att attackera landet. Så dum är knappast Syriens ledare Bashar al-Assad.

Jag är definitivt ingen vän av den syriska diktaturen, men vi kunde se hur det blev mycket sämre i Libyen efter att NATO bombade bort landets regim och dödade dess diktator. Väst har, med Sveriges skamliga medhjälp, kastat ett av Afrikas mest blomstrande länder in i ett fullständigt onödigt kaos och masslidande. Även där var det viktigt för huset Rothschild att ta kontroll över centralbanken, bl.a. för att avvärja hotet från Gaddafis planerade gulddinar.

Britiska terrorister, utklädda som araber,  som fångades i Irak med massor med sprängmedel i bilen. Läs mer här

Att västvärlden skickligt (och ibland oskickligt) nyttjar falskflaggade attacker, har vi fått lära oss om och om igen. T.ex. attackerade USA Japan redan före Pearl Harbour, Mossad och CIA låg bakom 9/11, attacken i Tonkin bukten hjälpte USA att eskalera Vietnamkriget, USA:s 'narco-wars' i Mellan-Amerika, etc.

Den f..d. tyska forskningsministern och chefen för det tyska parlamentets kontrollorgan över säkerhetstjänsterna, Andreas v. Bülow, avslöjar i sin bok "Im Namen des Staates", hur västvärlden, för att bygga upp spänningar och konflikter, i Afghanistan och f.d. Jugoslavien, använde sig av samma klientel av kriminella legosoldater.

Väst kan med andra ord, fortsätta att nyttja en beprövad metod med falskflaggade operationer och attentat, väl medvetna om, att de inifrån hårt censurerade västliga mediaapparaterna, inte kommer att avslöja de västliga säkerhetstjänsternas och dess legoknektarnas grova politiska brottslighet.

Just nu såg jag hos Alex Jones, att rebellerna i Syrien (MI6 etc) ville locka den brittiske Channel 4 journalisten Alex Thomson i en fälla, så att han skulle bli mördad av syriska trupper i hoppet om att kunna utvinna stora propagandafördelar emot Syrien. Som tur var slapp Alex Thomson undan. Detta beteendemönster passar väl till att mörda barn och kvinnor.

Brittiske journalisten Alex Thomson skulle bli mördad i en fälla, som västliga rebeller försökte locka honom i

Kolla även White TVs inslag om Syrien: Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien