Den äkta syriska oppositionen använder inte våld och vapen

2012-09-02 21:11

White TV har tidigare rapporterat att den syriska oppositionen, som jämt propageras för i de svenska kvalitetsmedia och den USA nickedockande svenska regeringen, inte är den äkta oppositionen inifrån Syrien, utan välbetalda yrkeskriminella från olika andra länder, som främst används av USA och England, vilket man gjorde sedan länge (Jugoslawien, Algeriet, Irak, Afghanistan, Libyen). Rebellerna har inget intresse i Syrien utan enbart i plånboken.

Assadregimen har inte det minsta intresset av att massakrera oskyldiga människor, då regimen vet att risken är överhängande, att de går samma öde till mötes som Gaddafi i Libyen, där situationen var jämförelsevis bra innan NATO-terroristerna, inklusive Sverige, förstörde Nordafrikas mest blomstrande land, för att förhindra införandet av gulddinaren (som hotar dollarns diktatur) och för att Rothschildimperiet skall få kontroll över centralbanken, vilket var ett av de första åtgärderna efter ockupationen av Libyen. Syrien tillhör numera tillsammans med Iran till ett av de få länder som har en Rothschild-oberoende centralbank.

Här följer en intressant intervju med en kristen nunna från Syrien, som vittnar att de kristna och många andra i den äkta syriska oppositionen vill ha en förändring i Syrien, men med fredliga medel. Hon distanserar sig från de väst finansierade våldsbrottslingar, som Vaken.se också nyligen fokuserade på med bevis, att "oppositionen" tvingar fångar till att bli "självmords"bombare.

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, inga bevis att Syrien attackerade Turkiet,

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.