USA har förskingrat Tysklands Guld

2012-11-07 01:40

Att USA påstås lagra sina största guldreserver i Fort Knox vet de flesta Bond-älskare (Goldfinger). Att USA:s mest välbevakade byggnad heter numera Fort Nix är mindre känt. USA:s bästa presidentkandidat, Ron Paul, har ringt larmklockorna för länge sedan.

Fort Nix utan USA:s guld

Nu tätnar uppgifterna, att det tyska guldet, som till största delen skall lagras hos FED i New York, också är försnillat. Detta påstår engelsmannen och GoldMoney grundaren James Turk. Jag känner honom, han vet allt om guld och han är mycket pålitlig! Man har lånat ut mycket guld i smyg, för att pressa ner guldpriset.

Till bilden passar, att FED nu har vägrat tyska kontrollanter att ens titta på guldet.

Diskussionen kom igång för någon vecka sedan, när den tyska författningsdomstolen krävde, att de USA-förslavade tyska politikerna äntligen skall kontrollera, hur mycket tysk guld som finns runtomkring i världen. Officiellt har Tyskland det näststörsta guldinnehavet i världen, ca. 3400 ton. Detta är guld som tyskarna fick för sin flit efter andra världskriget. Men då Tyskland fortfarande inte är ett fritt land, anser de allierade Frankrike, England och USA, att de än idag har rätten, att sätta sig på det tyska guldet. Om de också anser, att de har rätten att försnilla panten låter jag vara osagt.

Det guld Hitler rånade från besegrade länder, delvis med BIS hjälp, fick de lämna över till England som tack för att MI6 räddade Hitlers andre man, Martin Borman, under Operation James Bond (förlagan till Bond-filmerna) från att ta sitt ansvar och dödsstraff från Nürnberg rättegången. Borman fick asyl i England och reste sedan fritt runt i hela världen, för att bygga upp nazisternas makt i smyg igen!

Vissa Internetuppgifter påstår, att branden av ConEd kraftstationen i New York under den hemma-HAARP-gjorda stormen Sandy skulle ha använts av FED chefen Ben Bernanke som förevändning, att påstå, att hela det tyska guld förrådet skulle ha förstörts under branden. White TV har inte kunnat hitta en bekräftelse på dessa uppgifter, så de är ytterst tveksamma.

Men det är inte fel tänkt. 911 missbrukades också av USA att snuva Kina på sitt guld.


How Much Gold is in Fort Knox?

Tommy Decentralized | Myspace Video
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.