Packet på Uppdrag Granskning medansvariga för att kriminell dödade familjefar, de daltar med brottslingar

Thursday, 22 April 2021 06:49

Igår kom SVT Uppdrag Granskning med ett i många hänseenden hårresande inslag om villkorlig frigivning av kriminella. Det första som irriterar är att UG pixlar alla dömda brottslingar då de har invandrarbakgrund från Mena. Då har folk svårare att skydda sig inför dessa kriminella. Vitsen med en brottsdom är också att varna allmänheten. Det andra är att UG intervjuar bara daltare på kriminalvården utan att kritisera dem eller kräva deras avgång. Det tredje är att de inte ställer ansvariga politiker till svars.

Det fjärde och värsta är att UG inte kräver en lagändring där folk som dömts fler än tre gånger för brott med fängelse i skalan ska sitta inlåst på livstid, vilket Populisterna kräver. Naturligtvis diskuteras inte heller utvisning och indragning av svenskt medborgarskap.

SVT har jämt daltat med brottslingar och invandrare. Där bär de en stor andel i skulden att en familj utplånades nästan helt!

Fy skäms packet på UG! Ni mörkladde Estonia-massmordet, Palmemordet och skyddade så många andra brottslingar att era händer drypar av blod!

 

 

 

You must be logged in to comment.