Bechir Rabani: journalister suger sig fast på oss invandrare likt iglar som karriärstege

Tuesday, 26 September 2017 19:02

Bechir Rabani en sann journalist värd namnet; källa: https://www.nyatider.nu/svenskarna-maste-vaga-belysa-orattvisorna/

Torbjörn Sasserssons blomstrande alternativmedium Newsvoice hade igår ett mycket läsvärt inslag från Bechir Rabani om hur ruttna de svenska journalisterna hos gammelmedia har blivit:

Bechir Rabani är trött på svenska mediamaffian

"Efter att Expressen via ett hembesök hos Fabian Fjälling brunmålat medborgarjournalisterna bakom Granskning Sverige kontrade Bechir Rabani från Helsingborg. Han knackade på hemma hos chefredaktör Thomas Matsson som inte var hemma eller inte vågade öppna. Då fick Rabani också smaka på mediamaffians metoder. Han sammanfattar sina tankar 5 månader senare.   ....

Det är så de spelar spelet. De vill inte ha någon debatt, de vill inte ha ett öppet samhälle. Dessa överbetalda och överbelånade söta vita männen och kvinnorna med välmående leenden och söta profilbilder som liknar en reklampelare för märkvärdiga åsikter. De skiter i flyktingar och de skiter i vad de slåss för. Så länge som kampen är enkel och så länge som den ger en bra egoboost.

..... Just därför är vänstern inte intresserade av det, för sanningen sätter stopp för karriären. Sanningen ger inga påhittade priser, hus, galor och titta-på-mig-titlar.

Därför är de så angelägna om att släcka ner, ringa till folks jobb och försöka få dem sparkade. De tänker inte att det kanske finns barn med i bilden som blir drabbade av en kollapsad inkomst.

Just därför avskyr jag dem, noll empati=narcissister och sociopater in i ryggmärgen. De suger sig fast på oss invandrare likt iglar och försöker använda oss som en karriärstege.    .....

Varje gång jag har sökt upp den som har hängt ut mig eller konfronterat dem live så skakar de likt asplöv och ibland bokstavligt gråter. De kämpar så länge som de har övertaget.

Vill ni slå tillbaka så dra ut dem i ljuset. Använd samma metoder tillbaks. Alltid inom samma ramar, för då kan ni inte bli utpekade utan att de själva ser ut som idioter.

De är inte alls många, men de har fått er att tro det pga inflytandet ute i samhället. Ett inflytande som är en illusion egentligen för att ingen ger dem motstånd. En falsk rädsla som de har lyckats infektera svenskarna med.

Sen jag knackade på hos Thomas Mattsson [Expressens chefred] så har ingen skräpjournalist gjort det övertrampet hos någon svensk medborgare igen och skulle de göra det, well

Backa aldrig, håll ihop och svara dubbelt upp."

White TV:s inslag 2017-03-14 till stöd för Bechir Rabani har censurerats bort från Firefox/Google:

 

Hat-Expressens Thomas Mattsson och Diamant Salihu för fega att besvara kritik från Bechir Rabani;

Löfven och Alliansen huvudansvariga för de ständigt ökande kvinnoövergreppen genom massinvandringen;

 

 

You must be logged in to comment.