Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella Update Google + Vimeo censur

Monday, 02 February 2015 20:52

källa

Natten till lördag den 31.01.15 hände en vidrig gruppvåldtäktViking Lines färja Amorella som var på väg till Stockholm. Gammelmedia skriver att åtta svenskar har gripits, varav två sitter kvar. Enbart DN formulerar korrekt:

"Sammanlagt kvarstår misstankar om grov våldtäkt mot fyra män hemmahörande i Sverige,"

Man måste dock gå in på Avpixlat och ofria Fria Tider för att få hela bilden:

"I media beskrivs våldtäktsmännen som "svenskar", men ögonvittnen på sociala medier ger en annan bild av det inträffade. Ett vittne som var ombord på färjan berättar att hans sambo var en av dem som hittade den våldtagna kvinnan där hon satt med byxorna nere i korridoren.

– Kvinnan var hysterisk och i upplösningstillstånd. Jag vill också poängtera att samtliga gärningsmän var av afrikanskt ursprung även om de mycket väl kan vara födda här, uppger vittnet i en Facebook-kommentar.

Ett annat, kvinnligt vittne skriver på Twitter att männen hade somalisk bakgrund. Enligt kvinnan, som också uttalar sig till LT, försökte afrikanerna även att tränga in i hennes och hennes väninnors hytt under natten.

– De talade hyfsad svenska. Vi såg dem gripas. Gänget cirkulerade båten i jakt på "pussy" som dom sa.

När våldtäktsoffret påträffades var hon i ett mycket dåligt skick och upprepade gång på gång: "Negrerna, ta fast negrerna" och "hjälp mig, hjälp mig, hjälp mig", enligt vittnet." klargör Fria Tider.

Sex misstänkta greps i Finland och två i Sverige. Tyvärr skall utredningen och rättegången hållas i Sverige, vilket medför risken att domstolen daltar med de misstänkta. Även om de blir dömda, så blir de förmodligen inte utvisade efter löjligt låga straff, trots att Norge visat att konsekventa utvisningar starkt minskar brottsligheten.

En av de i Sverige gripna sitter kvar hos polisen. Han heter Mohamed Ahmed Abdi, 24 (Stockholms tingsrätt B-1312-15).

Att det enligt BRÅ sker ca. 100 våldtäkter om dagen i Sverige beror på den kriminella invandringspolitiken.

Den bryter mot EU:s och Sveriges lagar genom att Migrationsverket accepterar att folk kastar sina id-handlingar när de kommer in i Sverige, slussat av människosmugglare. Annars hade de varit tvungna att söka i det EU land dit de anlände först. Genom att vi inte vet vem vi tar in, släpps många kriminella in i Sverige som kommer hit för att gömma sig undan rättvisan och/eller vill ha bättre ekonomi, men saknar asylskäl. Män från Mena-länder är extremt överrepresenterade när det gäller våldtäkter.

Idag fokuserar Avpixlat på följande problem:

Gränspolisen upprörd över att Migrationsverket släpper in kriminella falska asylsökare

"ASYLVANSINNET Gränspolisen slår nu larm om hur Migrationsverket fullt medvetet släpper in dokumenterat grovt kriminella i Sverige, personer som är spärrade i Schengen och i många fall har bedömts vara mycket farliga. Dessa kan besvärsfritt ta sig in i Sverige genom att söka asyl och Migrationsverket menar sig inte kunna säga nej, trots att det uppenbart rör sig om ett grovt missbruk av asylrätten. De kriminella hamnar sedan på asylboenden utan några som helst rörelserestriktioner eller särskild bevakning.

Leif Fransson, som är chef på gränspolisen kallar detta sätt att dra nytta av asylrätten för “en trojansk häst” och är mycket upprörd över Migrationsverkets brist på ansvarstagande. Detta i synnerhet mot bakgrund av terrorattentatet mot den franska satirtidningen Charlie Hebdo som utfördes av återvändande jihadkrigare. Högtidliga löften har de senaste veckorna avgivits av många Schengenländers inrikesministrar och andra ledande politiker om att gränsbevakningen måste skärpas. Migrationsverkets agerande går stick i stäv med den ambitionen menar man på gränspolisen i Sverige."  ....

"En annan som reagerat är Patrik Engström, som är sektionschef på gränspolissektionen vid nationella operativa avdelningen. Han vittnar om att upprördheten är stor generellt bland landets gränspoliser över hur Migrationsverket med full vetskap regelmässigt släpper in grovt kriminella och terrormisstänkta i landet:

Jag vet att det förekommer flera gånger per vecka. Det kan potentiellt sett innebära risker att personer som har verkställts med återreseförbud på grund av brottslighet kan röra sig fritt." (fet stil genom White TV)

Is utnyttjar dessa svenska lagbrott och smugglar terrorister till Sverige på löpande band, rapporterar Avpixlat.

IS-hotet i Knivsta: "De otrogna ska krossas"

titlar Fria Tider ikväll.

Sverige 2015, på väg till ett laglöst land .......

P.S.: Jag personligen kommer aldrig mer sätta min fot på en Finlandsfärja. För några år sedan åkte jag med Silja och attackerades av ett fyllo på dansgolvet. Jag hade knappt druckit någonting. Jag hämtade en vakt som föste bort den störande. Efter en halv timme var han tillbaka och bråkade med mig igen. Jag hämtade en annan vakt då den förra var borta och bad om undsättning. Då säger vakten: eftersom du är nykter och han är full skall du lämna dansgolvet, för med dig kan man resonera. När jag protesterade hotade han mig med att låsa in mig i fyllecellen. Jag gick och anmälde vakten, vilket blev utan påföljd!

Update 2015-02-05:

White TV hade 2015-02-02 lagt upp inslaget med titeln Nordafrikaner och inte svenskar har gripits för gruppvåldtäkten på Viking Lines färja Amorella
Vid en Google sökning med sökorden våldtäkt viking line kommer inslaget inte upp alls, men annat oviktigt som är gammalt och inte har alla sökord i titeln, som dessutom härstammar från sidor med betydligt mindre besök än White TV.
Först under sökorden nordafrikaner gruppvåldtäkt viking line kommer inslaget längst upp på första sidan. Inslaget har alltså inte helt censurerats bort från Google utan enbart från de sökord som är mest använda eller sannolika. (486)

Vimeo räkneverket för White TV är också utsatt för fusk och censur. Jag, Henning Witte, har misstänkt det länge men nu fick jag ett bra bevis. Jag hade spelat upp den lilla filmen
Google censur mot White TV och va?ldta?kt Viking Line
två gånger på Vimeo, men räkneverket visar fortfarande noll. Detta betyder att Vimeostatistiken för White TV är i verkligheten ännu bättre än vad jag får se, trots att jag är betalande medlem hos Vimeo. (493)

Film om fallet kan ses hos svenska Yle här.

Till slut blir INGEN dömd för våldtäkten! Ett tydligt bevis att domarna på Svea Hovrätt är under hård mind control.

 

You must be logged in to comment.