Igen sabotage mot vårt nya parti, all e-trafik kapat!

Saturday, 11 February 2017 17:32

Vi har nu haft vårt  partiprogram White TV:s första sida under två veckor och några andra bloggar har också publicerat det. Vi bad alla tittare/läsare om kommentarer. Inte en enda kom in. Detta är märkligt, då vårt tidigare initiativ om namnförslag genererade drygt 30 sådana. Tack för det. Vi har inte bestämt namnet ännu.

Då innehållet i partiprogrammet är viktigare än namnet är det svårt att tro, att inte en enda röst skulle ha hört av sig med något förslag eller synpunkt. Slutsatsen är att några kriminella på MSB eller liknande ställen har intensifierat sitt sabotage och kapat all e-mejl trafik samt den anonyma tipsfunktionen till White TV just för detta ämne.

Om några läser det här som hade skickat en kommentar, vore vi tacksamma för upprepning:

Till Mikael Eriksson:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it            eller

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it              eller

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ni kan även nå mig, Henning Witte, på tel 08 678 34 36. Få se vad som händer.

Det måste vara ett helt kompani som är sysselsatt med att sabotera White TV dagligen. Många inslag går inte att hitta på Google, de farligaste är helt borta, andra kommer bara, om man googlar den exakta rubriken för inslaget, vissa kommer så långt bak i sökningen att de försvinner den vägen och vissa är kopplat till ett felaktigt rött 404-fel-meddelande. Om man söker med Chrome försvinner 404-fejket.

White TV:s siffror på Alexa, Google Analytics,Vimeo och YouTube manipuleras ner kraftigt efter godtycke. Helskärmsfunktionen på YouTube är saboterad för White TV så att folk som vill se filmen i helskärm, och det är de flesta, är tvungna att klicka på YouTube för att kunna se filmen över hela skärmen. Då förlorar White TV besökstid, som sänker statistiken.

Vi årsskiftet slog de sönder mina två datorer (min dyra Mac Book Pro har jag av penningbrist inte kunnat ersätta ännu) med fjärrstyrd teknologi och Skattemyndigheten försöker döda mig och andra i vårt parti ekonomiskt med lögnaktiga, d.v.s. kriminella upptaxeringar. De har blivit särskilt aggressiva sedan det blev känt, att jag hjälper till att starta ett nytt parti. Att bussa kriminella element från Skattemyndigheten på motståndare till etablissemanget har tradition i Sverige sedan Olof Palme, som rånade Alf Enerström med denna metod.

Vi har även försökt att få kontakt med medarbetare från Hälsopartiet, men fick inget eko. Hör gärna av er också!

källa; GRATTIS Gustav Kasselstrand och William Hahne till det nya partiet Alternativ för Sverige!

Ett samarbete med Alternativ för Sverige vore kanske också meningsfullt. Någon som kan slå en bro där? Vi känner inte Gustav Kasselstrand, William Hahne, Jessica Ohlson eller Adam Berg. Grattis till er nya parti! Vore intressant att se ert program.

Annat om vårt nya parti på WTV:

Sabotage mot White TV och vårt nya parti;

Partiprogrammet av vårt nya parti till allmän diskussion;

Vi söker namnförslag till vårt nya parti;

White TV fyller 5, mobbad av de flesta, censurerad av Google, bedragen av Alexa och YouTube;

White TV utsatt för allvarlig hackerattack;