I Sverige bestämmer Mossad vem som blir och förblir hög polischef

Wednesday, 31 May 2023 10:58

Sveriges bästa poliser: Linda Staaf och Mats Löfving

 

Från Estonia-massmord-forskningen vet vakna svenskar att Must (Militära underrättelsetjänsten) hade upptäckt i samband med undersökningen av Palmemordet att främmande makt Mossad redan då hade kapat åt sig polisledningen i Sverige.

Sedan dess blev Mossad-brotten mot polisen och Sverige mycket värre!

Den ruttna utredaren Runar Viksten lanserades av den Djupa staten redan för att mörklägga att Skräpo hade ett finger med i spelet på Akilovs mordattacker på Drottninggatan den 7 april 2017. Vikstens fuskutredning friade dåvarande Säpochefen Anders Thornberg från allt ansvar för mordet på fem oskyldiga människor i centrala Stockholm.

Att Runar Viksten går de mörka makternas ärenden har han visat redan genom en annan utredning 2017 om utlandsspioneri i både utlandet och Sverige.

"Regeringen uppdrog därför för en tid sedan åt enmansutredaren Runar Viksten att ta fram ett förslag på hur man med lagens hjälp kan stoppa den som genom att tala eller skriva ofördelaktigt om Sverige inför internationella åhörare ”skadar Sveriges relationer till andra länder”. Förslaget ligger nu färdigt på regeringens bord för omvandling till proposition, och vad som föreslås är en grundlagsändring där den som förmedlar något negativt om Sverige till utlandet ska kunna dömas för utlandsspioneri." skriver Samhällsnytt under rubriken:

Lagförslag: Obekväma journalister ska kunna dömas för spioneri

Det är mycket ovanligt att regeringen vill ändra grundlagen enbart efter att en ensamutredare, Runar Viksten, har varit i farten. Vanligtvis anlitas en parlamentarisk kommitté. I höstas ändrades Grundlagen på detta kriminella sätt med barnplågen Ulf Kristersson i spetsen.

Och samme Runar Viksten fick också en nyckelroll i polischefen Mats Löfvings planerade död. Idag publicerade Skräpos språkrör Expressen Mats Lövings son: "Ludvig Löfving menar att polismyndigheten, som beställare av utredningen, borde ha kunnat förhindra att personliga detaljer om ett personalärende – där en namngiven person får höra att han bör få sparken – gick ut som en livesänd presskonferens.

– Det är klart att polismyndigheten hade kunnat påverka vad som sades på presskonferensen, att det ens skulle hållas en presskonferens och därigenom hindra det som gjorde att min pappa inte lever längre.

Han fortsätter:

– Som det blev nu, att pappa fick sitta och lyssna på en presskonferens tillsammans med övriga Sverige, och där få höra en hel del personliga saker och dessutom rekommendationen att han ska få sparken, känns otroligt kränkande och anmärkningsvärt i största allmänhet. Det hörde inte till Runar Vikstens uppdrag att ge sig in att diskutera sådana saker. (fet av WTV).

Ludvig Löfving bekräftar att Mats Löfving blev briefad om Runar Vikstens utredning och slutsatser.

– Men i den briefingen nämndes inte att han borde skiljas från sin anställning eller fråntas sin chefsposition trots att det var huvudbudskapet. Jag och pappa hade ett långt samtal på måndagen där vi gick igenom punkt för punkt vad som sagts.

Två dagar innan presskonferensen hade Mats Löfving verkat ganska nöjd och glad över resultatet som presenterades, att besluten varit rätt i sak. Att det fanns jävsproblematik men att besluten varit rätt.

..... både pappa och har Linda sagt att det inte rådde något förhållande. [Linda Staaf, reds anm.] Det är mycket av rapporteringen som inte stämmer, som jag de facto vet inte stämmer. Som att han han dykt upp på olika ställen, säger Ludvig Löfving.

Uppgifterna om att Mats Löfving dykt upp på platser där Linda Staaf befunnit sig, kommer från den anmälan som polisens säkerhetschef Ari Stenman gjorde mot Mats Löfving efter samtalen med Linda Staaf. "

Ari Stenman är misstänkt Mossad-Sayanim!

 

Omni: Kritik från Polisförbundet: ”Offentlig förödmjukelse”

Det var Anders Thornberg som ville ha Runar Viksten och Ari Stenman som utredare. Bland annat därför anser många vettiga själar att Thornberg borde få foten:

Ofria Fria Tider: Hård intern kritik mot Anders Thornberg

"SVT:s "Agenda" har pratat med fackligt förtroendevalda och andra poliser som anser att händelserna i den högsta polisledningen har skadat förtroendet för rikspolischef Anders Thornberg.

– Rikspolischefen kommer inte kunna återupprätta ett förtroende bland poliserna på fältet. Det är förbrukat, säger en kritikerna, som vill vara anonyma av rädsla för repressalier.

Kritik har riktats mot Anders Thornbergs hantering av jävssituationen mellan polischeferna Mats Löfving och Linda Staaf samt utredningen och presskonferenserna som följde.

Polisförbundet valde att uttala sitt stöd för Thornberg, något som enligt Agenda väckt intern "förvåning och ilska".  .....

– Det här var ett skolboksexempel på vänskapskorruption och Thornberg agerade inte. Det kommer aldrig ske en förändring längre ner om det inte börjar uppifrån, säger en fackligt förtroendevald polis till Agenda."

 

Samnytt: SD kräver rikspolischefens avgång

"På torsdagen går Sverigedemokraterna ut och kräver rikspolischef Anders Thornbergs avgång med hänvisning till dennes oförmåga att komma till rätta med den skenande gängkriminaliteten.

Sveriges polisledning behöver bytas ut. Sverige har allvarliga problem med gängkriminalitet och det finns inget som tyder på att utvecklingen går åt rätt håll. Det skriver Sverigedemokraterna i ett inlägg på sociala medier."

 

De har dock tyvärr inte förstått att i Sverige är det Mossad som har kommandot över Polisen!

 

Update 12.06.2023

SD skärper kraven på rikspolischefens avgång: ”Inte uppgiften mogen”

"Efter helgens masskjutning i Farsta skärper SD avgångskravet på rikspolischefen Anders Thornberg. Nu vill man hålla en förhandling med regeringen  .....

– Det finns ett växande missnöje även inom regeringspartierna, inte minst i Moderaterna, säger Richard Jomshof (SD) till tidningen.

Utöver avgångskravet vill SD att Anders Thornberg ska svara på frågor i riksdagen."

Update 13.7.23:

Iran: Koranbrännaren arbetar för Mossad

 

Se även på WTV:

Pressfrihetens baneman Runar Viksten sprider fake news om Säpos Akilov utredning;

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

Det är Mossad-svinen som har mördat Mats Löfving! Han var för bra och gick inte att fjärrstyras negativt som Anders Thornberg Upd 4.3.;

Mossad smutskastningskampanj mot Sveriges bästa poliser Linda Staaf och Mats Löfving! Upd 12.12.;

Bara med denna polisreform kan Polisen och Sverige räddas! Sparka Anders Thornberg!;

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

 

 

You must be logged in to comment.