Följande ska åtalas för skyddande av Estonia-brottslingarna, massmördarna

Saturday, 18 June 2022 06:10

Någon saboterar min uppladdning av den engelska Hexakomposit-bombbilden, som är på första sidan av min bok MS Estonia Sänktes , förmodligen packet på det nya Psykförsvaret, MPF.

Bilden från vår E-demo den 28.9.2002 på Norrmalmstorg i Stockholm gick att ladda upp efter ca tolv timmar och kontakt med mina skyddsänglar

Estonia skyddande av brottsling: Estonia-massmördarna

.
1. Jonas Bäckstrand, Statens Haverikommission, SHk, för påståendet att det har hittills inte framkommit något som motsäger JAIC och att han vill bara ta metallprover från förpiksdäcket men inte från bogvisiret, Jutta Rabes hål eller Evertsson hålen, bara de svarta delarna istället för överallt. Bäckstrand menar att explosioner i fören är bara spekulationer, trots att Jutta Rabe bevisade motsatsen redan år 2000. Dessutom ska han åtalas för fördröjningen av de nya vrakundersökningarna med flera år. Allt kunde ha undersökts sommaren 2021!
2. Erik Ridderstolpe Ekot som ljög att det tappade bogvisiret orsakade Estonias förlisning
3. Folket bakom YTkanalen Estoniakatastrofen: Eric och Ola ljuger och påstår att allt talar för att JAIC har rätt.
4. Carl Bildt i P1 dokumentär från Erik Ridderstolpe den 18 juni 22, idag, som tycker det var rätt att inte bärga kropparna och fartyg som visar bombskador. Det halvkriminella Konstitutionsutskottet bör häva den misstänkte CIA-agenten Bildts immunitet!
5. Evertsson- Åklagaren Helena Gestrin, som ville att den tyska polisen i Rostock beslagtar Evertsson-filmerna och som använder den olagliga dykförbudslagen för att åtala journalisten Evertsson och hans svenske dykledare.
6. SR reportern Alexander Gagliano som inte rapporterade om Fokus Estonias presskonferens på 27-årsdagen på Sjöhistoriska museet trots att han var där. När jag, Henning Witte, ringde honom några dagar senare och ställde honom till svars varför han tjuvhållit denna viktiga event för sina lyssnare, påstod han att han ville kontrollera några fakta. Han sände alldrig.
7. Ingvar Carlsson som spyr galla över konspirationsteorierna i Estonia och Palmemordet i P1 dokumentären Estonia striden om kropparna från Erik Ridderstolpe. "Konspirationsteorierna" om sprängningen av MS Estonia var aldrig sådana. Det fanns gott om bevis.
8. Poliserna och åklagaren som lade ner min polisanmälan mot Jonas Bäckstrand sommaren 2021.
9. Morgan Johansson, Mikael Damberg och Magdalena Andersson för att inte bärga Estonia och kroppar samt att inte ha avskaffat den olagliga dykförbudslagen från 1995.
.
Alla dåvarande brott har tyvärr preskriberats, dock inte mord och massmord.
.
.
 

You must be logged in to comment.