Rothschilds Mossad mördade J F Kennedy

Thursday, 21 November 2013 16:58

När det händer stora hemskheter i världen är Mossad ofta inte långt ifrån. Formellt är Mossad Israels säkerhetstjänst, men det är en falsk flagga, vilket lätt kan upptäckas genom att Mossad allvarligt skadar Israels intressen. Detta har min stora idol Victor Ostrovsky avslöjat med all önskvärd tydlighet. Mossad främjar dock bankhuset Rothschilds intressen, som ofta är de rakt motsatta än Israels, vilket även blir tydligt under letandet efter den ansvarige för mordet på den amerikanske presidenten John F. Kennedy för 50 år sedan den 22 nov 1963. Att mördaren inte var Lee Harvey Oswald har numera även den dummaste förstått.

källa,

den av Kennedy utgivna dollarn, som var uppbackat av silver, hotade Rothschilds penningpyramidmakt

källa

här visas den vanliga dollarn, som refererar till USA:s privatägda 100-åriga centralbank, Rothschilds utsugarverktyg

Michael Collins Piper är en modig journalist från Spotlight, som numera heter American Free Press. Han har skrivit den mycket läsvärda boken FINAL JUDGMENT The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy. I den presenterar han tydliga bevis, att Mossad ligger bakom mordet på JFK. Motivet skall ha varit att Kennedy ville förhindra att Israel skaffar sig en atombomb. Ett ännu viktigare motiv ur Rothschilds synvinkel var Kennedys Executive Order No. 11110 med vilken han gav ut egna dollars, som backades upp med silver som det amerikanska finansdepartementet hade kvar på den tiden. Detta var ett direkt hot mot Rothschilds mäktigaste vapen, dollarpyramidspelet, som kontrolleras av FED. Det första som Kennedys efterföljare Johnson gjorde var att stoppa Executive Order 11110 och återkalla regeringens egna dollars.

Piper avslöjar att Kennedymordet kan knytas till Mossads penningtvättmaskin, det europeiska bolaget Permindex. Dess chef Tibor Rosenbaum var en ökänd Mossad-agent. Han hade tät samarbete med USA:s maffiaboss Meyer Lansky. Hollywood vilseleder genom att fokusera på den italienska maffian i USA. Den mäktigaste är den judiska maffian, som byggdes upp av Meyer Lansky.

Michael Collins Piper avslöjar också att Israels senare regeringschef Yitzhak Rabin befann sig i Dallas just när Kennedy mördades. Vi har också Piper att tacka för avslöjandet att Oliver Stone har vilselett världen med sin berömda film JFK. Allt som pekar på Mossad utelämnas systematiskt i filmen. Detta är föga förvånande när man får veta vem som finansierade JFK-filmen: Arnon Milchan, Israels vid den tiden största vapenhandlare och tidig medlem i Lekem, Israels spionorganisation för byggandet av atombomben. Han medger allt detta själv i israelisk TV.

Alla de delspår som har diskuterats i JFK-mordet, CIA, maffia, exilkubaner, högerextremister, George Bush och även Lee Harvey Oswald platsar under Mossad-spåret.

Se även på White TV: Rothschild marionetten George HW Bush djupt insyltat i Kennedy mordet;

Lee Harvey Oswald var under MK-Ultra mind control, tankekontroll;

Konspirationsexperten Ole Dammegård avslöjar CIA/Allen Dulles Operation 40;

 

You must be logged in to comment.