I barnplågaren Ulf Kristerssons (M) Sverige fungerar sjukvård och ambulans inte längre! Men skicka miljarder till korrupta Ukraina går fint

Saturday, 25 May 2024 08:06

"Elektrikern Pär Eriksson, 42, var på väg hem från jobbet när han kände tryck över bröstet och insåg att något var väldigt fel.

Men från SOS Alarm fick han rådet att själv köra de sex milen till sjukhuset i Örnsköldsvik.

– Jag sa till dem, jag har inte sex mil kvar i kroppen."

 

Tack AB för ett hårresande inslag om en elektriker från Norrland med akut hjärtinfarkt som vägras ambulans och tvingas köra själv i sex mil med egen bil till sjukhus som omdirigerar honom p g a platsbrist till andra sjukhus! Att han överlevde och inte krockade med andra på vägen visar på bra skyddsänglar.

Varför används inte ambulanshelikoptrar i hela Norrland??? Jo, inga pengar förstås.

I barnplågaren Ulf Kristerssons land har sjukvården försämrats så kraftigt att de ansvariga i folkmordsregeringen och de oduglig Regionerna borde dömas till fängelse för vållande till annans död!

Avskaffa de odugliga och penningsugande Regionerna och stoppa skicka vansinniga pengar till Europas mest korrupta land: Ukraina. Att deras etablissemang blir fet på lyxvillor runt om i världen ska inte leda till död och sjukdom i Sverige då ambulans och sjukhus slutat fungera ordentligt p g a penningbrist!

 

 

You must be logged in to comment.