Flight MH17 blev cancelled! MH370 nerskjuten över Ukraina?

Sunday, 20 July 2014 12:00

källa: http://www.flightradar24.com/flight/mh17 och http://www.jimstonefreelance.com/

Jim Stone snubblade först över uppgiften att den erkände Internetportalen för flygtrafik, fligtradar24.com , angav och anger att flight MH17 den 17 juli 2014 blev inställd, cancelled; och aldrig lyfte.

Detta ökar misstanken att MH17 och MH370 var samma plan, den försvunna Boeing 777 från den 8 mars 2014. Inte bara att båda är från Malaysia Airlines och en Boeing 777, de är också från samma serie: 777-2H6(ER)!

MH 370 Registration 9M-MRO

och

MH 17 Registration 9M-MRD

White TV hade redan rapporterat om att vittnen från nedslagsplatsen kom med uppgifter att många av de döda som hittades redan var döda innan, delvis ruttna och utan blod i kroppen.

White TV hade också lagt fokus på omständigheten, att ett Israel kontrollerat bolag ansvarar för säkerheten på Amsterdams flygplats Schipol, vilket ökar möjligheten att byta ut flygplan.

Enligt obekräftade malaysiska uppgifter fanns enbart 3 barn ombord på MH17 och inga US-medborgare. Inte heller 100 aidsforskare. Jim Stone uppger att Emirates Airlines var den officiella sponsorn för aidskonferensen i Australien, som gav kraftiga rabatter på flygpriserna. Då är det föga sannolikt att så många aidsforskare skall ha tagit MH17. Glöm inte att vi aldrig kan lita på gammelmedia!

Flight MH370 skall ha haft 239 människor ombord, MH17 298. Vad har hänt med alla dessa oredovisade resenärer???

Vaken.se har gjort en värdefull översättning av 10 centrala frågar, som myndigheterna i Ukraina inte har svarat på:

"1. Omedelbart efter tragedin, så anklagade de ukrainska myndigheterna de pro-ryska självförsvarsstyrkorna för dådet. Vad är dessa anklagelser baserade på?

2. Kan Kiev i detalj förklara varför de använder Buk missillbatterier i konfliktområdet? Och varför var dessa system utplacerade där till att börja med, särskilt då självförsvarsstyrkorna inte har några flygplan?

3. Varför gör de ukrainska myndigheterna inte något för att inrätta en internationell kommission? När kommer en sådan kommission påbörja sitt arbete?

4. Skulle den ukrainska försvaret vara villiga att låta internationella utredare inventera deras AAM och SAM-missiler, inklusive de som används i SAM bärraketer?

5. Kommer en internationell kommissionen få tillgång till spårningsdata från tillförlitliga källor angående rörelser av de ukrainska stridsflygplanen under dagen för tragedin?

6. Varför tillät de ukrainska flygledarna planet att avvika norrut från den vanliga flygrutten, mot "anti-terroristernas operationszon"?

7. Varför var luftrummet över krigszonen inte avstängt för civil luftfart, särskilt då området inte var helt täckt av radar och navigationssystem?

8. Hur kommer Kiev offentligt att kommentera rapporter i sociala medier, enligt uppgift av en spansk flygledare som arbetar i Ukraina, att det fanns två ukrainska militära flygplan som flög tillsammans med Boeing 777 över ukrainskt territorium?

9. Varför började den Ukrainska säkerhetstjänsten arbeta med inspelningar av kommunikationer mellan ukrainska flygledare och Boeing besättningen samt med datalagringssystem från ukrainska radarstationer utan att vänta på internationella utredare?

10. Vad har Ukraina lärt sig av en liknande händelse 2001, då ett ryskt Tu-154 störtade i Svarta havet? Då detta hände så förnekade ukrainska myndigheterna all inblandning av ukrainska försvarsmakten, tills obestridliga bevis visade att Kievs regering var skyldig
"

Se även på White TV: Lysande film varför vi måste ta makten från banksters med filmen All Wars are Bankers Wars;

MH 17 avvek från den vanliga flygrutten; fortsatt människoslakt i Lugansk;

Malaysiskt MH 17 sköts definitivt inte ner av Ryssland eller antifascisterna;

Barn torterat till döds på offentlig plats i Slovjansk av Ukrainska armén;

Krigsbrott, tortyr och kidnappningar framförallt genom den ukrainska armén;

Fascisterna vill driva koncentrationsläger i Ukraina;

Kievs urskillningslösa beskjutning av Öst Ukrainska byar och städer. De siktar inte ens!;

Det fanns aldrig något eldupphör i Ukraina;

EU och Carl Bildt är tysta om folkrättsbrotten i Öst-Ukraina;

Putin skall provoceras till krig genom attacker på gränsstationer;

Carl Bildts demokrati i Ukraina mördar sin egen befolkning;

Ryska journalister som dödades igår var på väg att rapportera om en massaker i Shchastye;

Ukrainas nazijunta misslyckades i större städerna, hämnas nu på de små;

Svensk nazist på ondskans sida i Ukraina;

Nya ukrainska regeringen kastar vit fosfor brandbomber på sina landsmän;

Folkmord i östra Ukraina - EU och gammelmedia tiger;

 

You must be logged in to comment.