Mossad-kontrollerad SwebbTV stänger SwebbTube 1.8.2024 för att skada + förtrycka Sverige ännu mera

Saturday, 13 July 2024 11:33

Att SwebbTV med Mikael Willgert i spetsen är kontrollerad opposition har WhiteTV redan 2018 larmat om! SwebbTV blev mycket bättre än gammelmedia men att Jan Sjunnesson torpederades av Mikael Willgert var ett tecken att Reptil-kontrollerade Mossad hade tagit över makten på SwebbTV.

Att de sedan startade SwebbTube blev för Sverige mycket positivt då inte bara tekniken fungerar utmärkt men även många alternativa röster kunde sprida sina uppväckande informationer. Mossad-tanken var förmodligen att kontrollera även där den andliga oppositionen i Sverige, men kontrollen tappades. Och därför ska SwebbTube nu läggas ner den 1.8.2024!

Argumentet påstås vara att det finns många andra "fria" kanaler för film uppladdningar som Rumble etc. Detta stämmer inte då dessa kanaler också censurerar, dock mindre än YouTube. Dessutom har Rumble störande reklam och krånglar med inbäddndningen. SwebbTube krånglade tekniskt sett nästan aldrig och är dessutom reklamfritt.

 

Modiga och kloka Petra Agapi från Svea Kanal är ingen som Sveriges fiender tycker om

 

Men om nu SwebbTube är så dyrt för Mossad varför läggs då inte SwebbTV ner också? Därför att alla fria röster där, som t ex Jesper Johansson eller Petra Agapi har kickats numera, så faran att SwebbTV inte förtrycker sanningen är över för de Sverige förstörande krafterna.

Jag, Henning Witte, blev ju tidigt mobbad av SwebbTV. Inga intervjuer med två Jesper Johansson undantag och jag blockerades att skriva kommentarer på SwebbTV redan för flera år sedan. Först förra året började mobbningen mot mig på SwebbTube också: jag fick inte kommentera på de stora kanalerna som kz, krig m fl, som gärna kom med repeterande massuppladdningar av sina filmer för att gömma undan mina. Jag upptäckte också att tittarsiffror för Israhell-kritiska filmer hade skruvats ner på SwebbTube.

Att SwebbTube nu stänger ner om en halv månad är en stor förlust för Sverige! Stort Tack för den tiden som varit.

 

Se även på WTV:

Sverige-svikaren Mikael Willgert kickade Jesper Johansson från SwebbTV med omedelbar verkan;

Mikael Willgert / SWEBBTV förnekar valfusk, typisk kontrollerad opposition;

Petra Agapi och Magnus Stenlund öppnar ny konkurrent till SwebbTV som kastade ut dem: Svea Kanal Upd 4.2.24 nya kanaler;

Slump att SwebbTube ligger nere just på EU-valdagen? Swexit krävs av så många att Ulf Ström talar om folkomröstning mot EU!;

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

Mossad smygcensurerar SwebbTube, kontrollerar all teknologi där;

 

 

You must be logged in to comment.