USA finansierade under Fauci utvecklingen av biowapnet Covid-19, gain-of-funktion research, Fauci ljög i Kongressen

Monday, 25 October 2021 20:03

Källa

National Institute of Health, NHI, USA:s folkhälsoinstitut, finansierade forskning i Kina, Wuhan, att utveckla Covid-19 till ett biovapen, som sedan släpptes november 2019. Målet var att avla "viruset" till ett farligt biovapen (genom s k gain-of-funktion research) så att hela världen tvingas till livsfarliga och gifta vaccinationer för att mörda dem eller degradera homo sapiens till cyborgs, ständigt uppkopplade till AI. Inga människor alltså längre.

Efter att dokument offentliggjordes för några månader sedan att USA under ledning av Fauci finansierade Wuhans biovapen-forskning med många miljoner dollar, hördes Fauci under ed i Kongressen. Han blåljög och blev oförskämt mot kongressledamoten Rand Paul som utfrågade honom. Det är belagt med fängelse straff att ljuga under ed för Kongressen.

Som vanligt hände inget. Alla Corona-brott blir konsekvent utan straffrättsliga påföljder.

Men nu hände det sensationella: Faucis medarbetare på NIH blev whistleblåsare och offrade Fauci på offentlighetens altare. De gick ut med bevis att Fauci hade ljugit inför Kongressen. Men tro inte att vänstermedia tar upp det. Även de alternativa tiger, i Sverige, dock inte i USA eller Tyskland.

 

https://youtu.be/nnMcZvbPxpU

 

You must be logged in to comment.