Löfven, Lööf, MP och tunnelbanans väktarpack ansvariga för pistol-våldtäkt i Bergshamra

Monday, 28 June 2021 01:28

En fruktansvärd våldtäkt mot en 24-årig undersköterska ägde rum den 22 juni 2021 i Bergshamra. Så ruttet och farligt har Sverige blivit. Alla borde beväpna sig, då det kryllar av kriminella på gatan och bland väktare efter massinvandringen, domarpack som dömer för mild och utvisar inte och en kriminellvänlig lagstiftning. Löfven och hans ledande politiker borde straffas för varje våldtäkt och mord som sker i Sverige.

Vilket kvinnoförakt denna "feministregering" hade!

Björn Söder (SD) skriver till Morgan Johansson (S) 2021-02-26:

"En ny studie vid Lunds universitet visar att första och andra generationens invandrare är i majoritet bland dömda våldtäktsmän. Studien presenteras i artikeln Swedish rape offenders – a latent class analysis i tidskriften Forensic Sciences Research.

Forskarna har studerat data om 3 039 dömda våldtäktsmän. Det handlar om alla individer som dömts för våldtäkt, grov våldtäkt och försök till dessa brott mellan 2000 och 2015, och som var mellan 15 och 60 år. Man har också begränsat sig till våldtäktsbrott mot vuxna kvinnor.

Resultaten visar bland annat att en majoritet av våldtäktsmännen var första eller andra generationens invandrare (59,3 procent). 47,8 procent av gärningsmännen föddes utomlands. Bland dessa invandrare var Mellanöstern/Nordafrika den vanligaste födelseregionen (34,5 procent) följt av resten av Afrika (19,1 procent) och Östeuropa (15 procent).

Sveriges regeringar har alltså genom en ansvarslös massinvandringspolitik låtit importera våldtäktsmän till vårt land. Genom en mer ansvarsfull politik skulle många kvinnor ha besparats från dessa övergrepp och livslånga trauman. Uppenbarligen har inte detta varit tillräckligt viktigt för regeringen som i stället har prioriterat att låta dessa förövare få tillträde till Sverige."

Linda, 24, nekades åka tunnelbana efter epilepsianfall – våldtogs under pistolhot

-

Den första filmen är från Riksdagsledamoten Josefin Malmqvist (M).

Hon skriver i SvD:

"Regeringens ointresse för ökade sexualbrott.

Unga kvinnors utsatthet för sexualbrott har ökat med nära 200 procent under den socialdemokratiska regeringen. Istället för att säkerställa att ny lagstiftning kommer på plats har regeringen förblivit passiv.

Moderaterna har tillsammans med en riksdagsmajoritet kört över regeringen och riktat krav om skärpta straff för våldtäkt och för sexuella övergrepp. Regeringen förhalar implementeringen och riksdagens vilja har fortfarande inte blivit verklighet. En riksdagsmajoritet har även krävt att en ny brottsrubricering om grovt sexuellt ofredande införs. När ska S-regeringen vakna och ställa sig på kvinnors sida?"

https://youtu.be/WpvxouTC5Cc

https://youtu.be/12yFxs2dEkM

https://youtu.be/IY5x-AP3wKU

 

You must be logged in to comment.