Navalnyj skadades av Putin-fientliga krafter, alla Putin-kritiker är US-marionetter

Friday, 04 September 2020 16:29

Det är uppenbart att Putin inte har försökt att förgifta hans politiske motståndare Aleksej Navalnyj. Om han hade velat hade Navalnyj redan varit död resp. Putin hade blockerad att han flögs från Omsk till Berlin. Putin hade kunnat fixa hans död i det statliga sjukhuset i Omsk, om han nu skulle ha misslyckats innan.

Dessutom vill Putin slutföra Nordstream 2, oljepipelinen genom Östersjön till Tyskland där 110 miljarder kubikmeter gas per år ska säljas till Tyskland. USA vill sälja sin dyra frackinggas till Europa, som förstör moder jord, då hennes fria energiådror, Curry-linjerna, förstörs med flit vid utvinningen av frackinggas. Ryssland har redan investerat enorma belopp i byggandet av den nästan färdiga Nordstream 2 ledningen. Dessutom ligger just nu mycket i Tysklands händer att slutföra Nordstream projektet.

Navalnyj är efter fängelsedomen för förskingring inte längre en farlig motståndare för Putin. Man måste alltid ställa frågan „Cui bono?“

De ryska läkarna i Omsk hittade inget biovapen, gift i Navalnyjs kropp och erbjöd att samarbeta med de tyska läkarna, bl a att jämföra proverna. Men tyskarna vägrade att samarbeta med de ryska läkarna trots deras vädjan. Sedan fördröjde tyskarna så pass mycket att deras prover blivit för gammal för en jämförelse.

Märkligt, eller rättare sagt Merkeligt, är också Berlinsjukhuset Charités första uppgift, man hittade inget gift men allt tyder på en förgiftning med en Cholinesterase-hämmare. Charité vägrade dock att låta ryssarna titta på dessa tyska forskningsresultat. Sedan kom tyska militärläkare från Bundeswehr plötsligt in i spelet och påstod att de hittat gift från Nowitjock-gruppen i Nawalnys kropp. Men även Bundeswehr vägrade byta forskningsresultat med de ryska läkarna.

Experter klargör att det inte finns en Nowitjock-grupp. Dessutom är det så giftigt, att inte bara en dör utan samtliga runtomkring också.

Tyska högt uppsatta diplomatiska källor i Berlin uppgav nyligen för WTV att inget talar för att Putin har försökt skada eller döda Navalnyj.

Fallet påminner om Skripal-skandalen, där allt talar för att MI5/6 förgiftade honom. Syftet är att svartmåla Ryssland för att kunna starta WW3 mot dem.

I filmen nedan berättar Vitrysslands president Lukaschenko att hans militära underrättelsetjänst avlyssnade ett samtal mellan Warszawa och Berlin där det bekräftades att Navalnyj inte hade blivit förgiftad.

https://youtu.be/tGaPKNk3RAA

 

You must be logged in to comment.