Ny migrationstsunami 2020 laddas upp på Balkan med EU-pengar AfD varnar för Bosnien

Wednesday, 11 December 2019 14:22

källa

Filmen nedan publicerades av tyska Alternative für Deutschland (AfD). Några av deras parlamentsledamöter (Bundestagsabgeordnete, MdB) hade åkt till Kroatien och Bosnien på Balkan, för att kolla migrationsläget. I Kroatien fann de ordning och reda. Deras gränsbevakning fungerar någorlunda. Men i gränslandet Bosnien härskar kaos. Landet klarar inte av att värja sig mot det extrema inflödet av illegala migranter. De lockas av positiva informationer från den tyska regeringen, precis som i Sverige. Det stora målet för de flesta verkar vara Tyskland, men Sverige är också mycket populär.

Som vanligt handlar det mest om unga krigsföra män, som vill förbättra sin ekonomi. I Kroatien fick AfD representanterna höra att en man hade avvisats hela 78 gånger från den kroatiska gränsen. Folk försöker ideligen att begå brott genom illegal invandring och avvisas till Bosnien. Där daltas det med dem så att de kan ideligen göra nya försök utan att bli utkastad från Bosnien eller straffad.

AfD befarar att de 10-tusentals migranter från MENA på Balkan kommer att göra ett samordnat försök under våren 2020 att tvinga sig in i EU för att sedan kunna belasta Tyskland och Sverige.

SVT kom den 1 dec 2019 med en snyfthistoria om Balkanläget:

"Tusentals står vid porten till EU och väntar på sin chans. Allt fler har sökt sig till gränsen mellan Bosnien och Kroatien för att hitta en lucka att slinka in i EU. Sedan gränsen mellan Serbien och Ungern stängts har tusentals fastnat runt staden Bihac i norra Bosnien, bara en timmes bilväg till det hägrande målet.

– Många av dem försöker om och om igen att ta sig över gränsen till Kroatien och EU, säger Erik Rehó, migrationsansvarig för Västra Balkan på svenska ambassaden i Serbien.

De bosniska myndigheterna har liten kapacitet att ta emot asylsökande. Lokala myndigheter och frivilligorganisationer försöker hantera den akuta situationen i den tilltagande kylan.

”Våld och slagsmål”

”Det råder ovärdiga hygieniska förhållanden. Det är brist på mat och många är sjuka”, säger journalisten Dirk Planert, enligt Der Spiegel. Det finns även rapporter om inbrott i hus och bilar och även våld och slagsmål, vilket upprört befolkningen i området.  ......

För att stötta mottagningarna i Bosnien har EU skjutit till 380 miljoner kronor." (fet genom WTV)

Dags att Sverige lämnar EU!

Och vad gör Löfven-regeringen? Det agerar enligt Global Compact avtalet och låter de svenska dörrarna fortfarande vara vidöppna. Det är därför SD är det största partiet nu i Sverige, vilket SVT:s reportrar förteg under sina kommentarer på Nobelfesten igår.

Det vore bra om någon tog sig tid att förse filmen med svenska undertexter.

Andra migrationsvarningar på WTV:

Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar;

43% av invandrare från Nordafrika är kriminella enligt tyska officiella siffror;

USA för ett migrationskrig mot Europa;

 

 

You must be logged in to comment.