Främmande makt bakom Peter Lundgren (SD) skandalen, som med FPÖ i Österrike?

Wednesday, 22 May 2019 19:15

När skandalen omkring FPÖ:s ledare Heinz-Christian Strache brakade loss förra helgen i Österrike var det direkt klart att en av de västliga underrättelsetjänsterna ligger bakom. En typisk honey-trap situation. Hela arrangemanget var typiskt agentverksamhet. Sexy kvinna, dold kamera, alkohol, långa diskussioner (videon är över sex timmar lång) och till slut grov omdömeslöshet. Kvinnan var naturligtvis inte från Ryssland utan Lettland, som lider mycket under CIA.

Men det som direkt avslöjade CIA (eller närstående agentmaffia) var valet av tidningarna, Süddeutsche och Spiegel. USA gav Südddeutsche Zeitung den första tidningslicensen i Västtyskland efter WW2 och deras mångåriga chef Leyendecker är CIA-agent enligt experten Andreas v. Bülow, som själv berättade detta för mig. Spiegel kontrolleras också stenhårt av västliga underrättelsetjänster, vilket jag fick uppleva själv i samband med mörkläggningen av M/S Estonia massmordet.

Strache gick också själv snabbt ut och anklagade främmande makts underrättelsetjänst att ha gillrat en fälla mot honom, se filmsnutten från hans presskonferens nedan. Delen om främmande makt klipptes ofta bort av många inom fulmedia, men ryska RT är mycket ärligare och modigare.

I Sverige är det svårare att skönja främmande makt. Expressen, som kom med SD-scoopet söndagen den 19 maj 2019, hade David Baas som huvudreporter. Han misstänks sedan länge vara agent åt en västlig underrättelsetjänst, som också kontrollerar stiftelsen Expo. Därför kommer de alltid åt så mycket hemlig information. Mossad, CIA, Säpo etc. avlyssnar och kontrollerar Nätet efter eget behag helt obegränsat.

källa; de flesta är upprörda över att kvinnan som inte gjorde något fel fick sparken under förnedrande former av SD och mansgrisen Peter Lundgren får sitta kvar, men förmodligen inte fram till EU-valet

Kristina Winberg hade absolut inget intresse att förstöra sin karriär och de feta köttgrytorna i Bryssel. SD:s opinionssiffrorna var lysande, så hon hade en god chans att få sitta kvar i det odemokratiska EU-parlamentet. Jag tror på henne när hon säger:

"– Jag har fått mycket skit för att folk tror att jag har läckt det här till medierna, vilket jag verkligen inte gjort. Varför skulle jag läcka det här så nära ett val? När vi har så bra opinionssiffror? "

Om hon har rätt, då talar allt för att främmande makts underrättelsetjänst har spelat in / kopierat samtalen mellan Kristina Winberg och den utsatta SD-kvinnan för att sedan efter mer än ett år ge det till kollegorna på Expressen, som sedan ger sken av att Kristina Winberg hade kontaktat henne. Att Expressen är Säpos språkrör är känt sedan länge och Säpo kontrolleras i sin tur strängt av CIA och Mossad.

Klart att SD blir mycket förbannat på Kristina Winberg och därför denna för SD skadliga överreaktion. Det var precis denna fälla SD skulle gå i.

Perfekt, hela världens gammelmedia rapporterar om fallet, Peter Lundgren blir polisanmält och förundersökt för sexuellt ofredande och anmäler Kristina Winberg i sin tur för "förtal". Storkrig under bunkergänget i SD. Lundgren säger den 22 maj 2019 själv:

"det här ”är ett verk av en tredje part”."

Västliga underrättelsetjänster ligger bakom ISIS och massinvandringen vilket är några av deras vapen att förstöra nationalstaterna på väg till en amerikansk superdiktatur, the New World Order. Därför attackerar de invandringskritiska partier som har lysande opinionssiffror bara en vecka före EU-valet. Vilken påverkansoperation av främmande makt och tölparna på MSB tiger ...

 

 

You must be logged in to comment.