Manifestation för Swexit utan AfS som fegade ur

Sunday, 12 May 2019 22:09

Stockholmare för ett suveränt Sverige hade ordnat en manifestation mot Swexit på Mynttorget den 12 maj 2019. Talare var partiet Populisternas kandidat för EU-valet, Håkan Bergmark (POP), Fritjof Persson(POP), Jimmy Thunlind (NMR) och Simon Lindberg (NMR). Att Simon skulle tala hölls hemligt. Detta och att etablissemanget under inga omständigheter vill kasta fokus på Populisterna, då de med sin vassa bankreform har det för etablissemanget farligaste partiprogram, gjorde att inga vänsterblivna kom och störde. Naturligtvis kom ingen från gammelmedia heller utan enbart NTV och Nya Tider samt WTV var på plats.

källla: fr v. Jimmy Thunlind, Fritjof Persson, Pär Öberg

Bästa tal höll Jimmy Thunlind. Det kom ca. 250 människor. Det var en lugn och mycket avspänd atmosfär.

Man hade även bjudit in AfS som dock fegade ur. På den Sverigevänliga kanten är det enbart AfS, NMR och Populisterna som vill ha Swexit. Då hade det varit helt naturligt för AfS att delta. De uteblev av rädsla för att bli brunsmetat om de talat tillsammans med folk från NMR. Men AfS blir brunsmetat i alla fall, det framgår tydligt av deras turnéer genom Sverige och tidigare arrangemang. Redan den 5 mars 2019 drog AfS sin kandidat tillbaka från Mynttorgsprotesten om yttrandefrihet den 10 mars 2019, då en kandidat från NMR skulle också delta. AfS ljuger dessutom med sitt påstående att de är ensam om Swexit-kravet.

NTV har mycket bättre kamerautrustning än WTV (de får jämförelsevis mycket fokus och pengar då etablissemanget vill att de syns) var det i början planerat att ta över och länka till NTV:s material, men de fick tyvärr just under Popparnas tal mycket tekniskt krångel, så att de två första tal nu kommer via WTV i ostörd format,

 

 

You must be logged in to comment.