Greklands bränder orsakad av laser vapen, directed energy weapons

Friday, 27 July 2018 12:15

källa

Min första fråga ang. de grekiska bränderna var: varför dör så många i de grekiska bränderna? Varför hann de inte till vattnet som var bara 30 meter bort? Svaret är: bränderna utlöstes spontant med extrem energi, alltså inte ett resultat av en skogsbrand som långsamt närmar sig, som i Sverige där ingen har dött hittills.

Första filmen nedan visar tydligt att många av de grekiska bränderna var koncentrerat på väldigt begränsade områden, de kom spontant, inte från en skogsbrand och de hade betydligt högre temperaturer än vanliga skogsbränder, då aluminiumfälgarna på bilarna smälte.

Bilar brann, men inte träd och hus runtomkring, eller tvärtom.

Detta var likadant hos bränderna i St. Rosa Kalifornien hösten 2017, som WTV rapporterade om. Där kunde folk vittna och filma blå laser från himlen som orsakade de selektiva bränderna. Skadebilden i Kalifornien liknar den i Grekland:

USA är som vanligt boven i dramat med sina directed energy weapons (DEW). USA är ondskans supermakt!

Läs även tipset från St. (man tackar):

Vädermanipulation. Ministrar, Försvar och Näringsliv involverade

Kommentar:

ÄR TORKAN SKAPAD FÖR ATT....???? Det är ofantligt lätt att bli ledsen och arg numera. "För några veckor sedan presenterade regeringen sin efterlängtade livsmedelsstrategi, ett dokument som ska ange inriktningen för Sveriges livsmedelspolitik fram till år 2030. Vid en första anblick ser vi många positiva formuleringar och fina ord om hållbarhet, miljömål, ökad självförsörjningsgrad och minskat regelkrångel. Så långt är allt väl. Skrämmande plan Men dokumentet innehåller också en tydlig och skrämmande plan för att kunna sälja ut vår viktigaste naturresurs - åkermarken. Om planen genomförs så kommer det att vara dödsstöten för det småskaliga och hållbara jordbruket som ända in på 1980-talet stod för den största delen av vår matförsörjning. Som en trojansk häst Likt en trojansk häst har den lömska planen bäddats in i positiva ord om konkurrenskraft. Under punkten "strukturutveckling" vill regeringen ändra på jordförvärvslagen, så att aktiebolag lättare ska kunna köpa upp jordbruksmark. Det betyder att priset på åkermark kommer att öka i en allt högre takt. Bondens viktigaste resurs, jordbruksmarken, blir snart så dyr att vanliga bönder inte har en chans att köpa den." Se fortsättningen på http://www.land.se/asikt/har-ar-lomska-planen-som-baddats-in-i-livsmedelsstrategin/ Med vänlig hälsning, St

WTV om teknisk styrning av bränder och vädret:

Bränderna i Kalifornien var konstgjorda med hemliga energivapen, skalärvågor eller bara laser?

Sverige har två vädermaskiner och gör ändå inget regn i rädsla för USA;

 

 

You must be logged in to comment.