G20 gammeljournalister hetsade antifascister mot alternativjournalister som misshandlades att de inte kunde rapportera

Monday, 10 July 2017 19:53

källa; hindrades alternativjournalisten Luke Rudkowski att rapportera från G 20 av västliga agenter?

Luke Rudkowski från We Are Change är känd för sina bevakningar av Bilderbergmöten, G 20 och annat där den hemliga eliten träffas utanför demokratins ramar. Därför var han även i Hamburg för att bevaka G 20 mötet. Men den tyska gammelmediajournalisten Sören Kohlhuber spridde fotografier av Luke och andra alternativjournalister från USA och Tyskland till de extremt kriminella (som vanligt) antifascister i Hamburg med varningen att de skulle vara nazister vilket de definitivt inte är.

källa; Expressens Mathias Wåg en Mossad Sayanim? Han uppmanade till misshandel av alternativ-journalister under G 20 i Hamburg 2017

Samma hemska sak gjorde Expressens reporter Mathias Wåg från kriminella Researchgruppen mot journalisten Marcus DiPaola. Detta medför misstanke om brott mot Mathias Wåg.

Utan att kontrollera fakta sökte då vänsterbrottslingarna upp alterntivjournalisterna systematiskt och misshandlade samt "platsförvisade" dem, så att de inte kunde rapportera från G 20.

Detta ökar misstanken att "säkerhets"tjänsterna iscensatte kravallerna i Hamburg och då riskerar de att bli avslöjade av alternativjournalisterna. Många gammeljournalister är välbetalda agenter. Det vet jag från Estonia-förföljelserna mot mig. Dessutom kontrollerar underrättelsetjänsterna stora delar av polisledningen, i synnerhet Mossad. Det var därför den tyska polisen var så handfallen med nästan 500 sårade.

Även den svenska Researchgruppen misstänks vara under Mossad-kontroll.

White TV:s inslag om Bilderbergmötet 2017 med en film från Luke Rudkowski saboteras och censureras av Google

Läs även på ofria Fria Tider:

Misshandlade reportern till Expressen-mannen: "Du bad en folkmassa slå ned mig";

DiPaola till Fria Tider: "Säker" på att det var Expressen-mannen Wåg som anförde mobben

 

 

You must be logged in to comment.