ISIS-armé på minst 66 000 jihadister redan i Europa

Friday, 09 June 2017 20:49

källa

Kul att mindre och mindre litar på fulmedia, i synnerhet när det gäller invandringsfrågor. Ett sådant av gammelmedia mörklagd exempel är det faktum, att ISIS redan har smugglat in en hel armé i Europa, för att inte tala om Tyskland och Sverige. Nu kommer nya tyska uppgifter om en ISIS-armé i Europa på minst 66 000 jihadister, som bara väntar på att erövra och förinta oss och vår kultur.

Det finns redan en samlad europeisk armé, jihadisternas, på minst 66 000 man i Frankrike, Tyskland, England och Belgien, varnar Journalistenwatch. De är då större än Österrikes armé som har 26 000, Portugals på 38 000 och Hollands på 44 000. Enligt brittiska underrättelseuppgifter finns redan 23 000 hemliga ISIS-krigare i England och mellan 15 000 och 20 000 i Frankrike. I Belgien ökade antalet på antiterrorlistan från 1 875 år 2010 till 18 884 år 2017.

I Tyskland skall antalet har ökat från 3 800 år 2011 till 10 000 2017 enligt officiella uppgifter. De tyska siffrorna är dock alldeles för låga som White TV vet från sina pålitliga källor. Idag, juni 2017, är siffran minst 100 000 insmugglade ISIS-terrorister i Tyskland som är under paramilitär kommando.

I Frankrike och Italien är redan mer än hälften av försvarets soldater på insats inne i hemländerna för att avlasta polisen, och ändå sker så många terrordåd.

White TV:s försök att varna inför den insmugglade ISIS-amén blir censurerat av Google, vilket är ett bra bevis på att White TV:s uppgifter är korrekta.

Skandal att Google hjälper ISIS genom censur av avslöjande inslag!

ISIS samlar gärna sina arméanhöriga i no-go zoner, där polisen och andra delar av staten inte längre har tillträde. Dessutom är de i Sverige ca 40 000 oregistrerade migranter till stora delar ISIS-militärer utan uniform. Varifrån skulle de annars få sina pengar? De lever ju inte på socialbidrag. Enligt den tyska källan ovan betalar moskéerna ofta pengar till jihadister och pengarna till moskéerna kommer icke sällan i riklig mängd från Saudiarabien och Qatar.

De tyska uppgifterna bekräftar också att invandringen och ISIS-terror hör ihop. Ofta är det ISIS som betalar smugglingsavgiften för migranternas båtresa över medelhavet, som sedan i gengäld skall kämpa för ISIS när de är framme i Europa.

Ryska uppgifter bekräftar att många migranter inte har asylskäl och siktar till att gå in hemligt i ett bekvämt EU-land för att sedan försvinna från den officiella radarn. Enligt denna källa utvecklade aktivisterna från "See Watch" en mobiltelefon-app med namnet "SafePassage" som organiserar båtmigrationen mellan Libyen och Italien enklare med stöd av satellit-Internet. Där visas alla NGO-fartyg (från "SOS Mediterranee" och "Läkare utan Gränser" t. ex.) som är nära smugglingsbåten. Dessa NGO:s får sina minst 13 miljoner EUR bl. a. av George Soros, Avaaz, Tyska kyrkan och AWO, som egentligen skall hjälpa fattiga arbetare i Tyskland.

Läs även:   Italy fears Isis fighters slip into Europe posing as injured Libyans

och   U.N. counterterror chief: Europe faces return of ‘dangerous’ ISIS fighters

Andra White TV varningar om ISIS-armén i Europa:

Nya tyska uppgifter att den insmugglade ISIS-armén skall slå till i slutet på mars 2017;

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

Migration Shuttle Service och taxibåtar hämtar asylbedragare till Europa från Libyen;

 

 

You must be logged in to comment.