Utvisad afghansk asylant skar halsen av till kristendomen konverterad landskvinna

Sunday, 07 May 2017 18:12

källa: stort deltagande av kristna och muslimer vid begravningen av afghanska
Farimah S., som hade brutalt halshuggits av en landsman, då hon konverterat till kristendomen

Den tyska delstaten Bayern och det alternativa Tyskland skakas av ett extremt vedervärdigt mord som en 29-årig afghansk asylant har begått mot en 38-årig fyrabarnsmamma, Farimah S., utanför Lidl i Prien vid Chiemsee den 29 april 2017. Gärningsmannen har ett utvisningsbeslut på sig, som av myndighetsslarv inte har verkställts. Han skar halsen av sin landskvinna när hennes två yngsta barn var med, 5 och 11 år gamla. Barnen fick se avrättningen av sin mor och är svårt traumatiserade. Gärningsmannen hamnade i den slutna psykiatrin.

Skälet var att den 38-åriga afghanska kvinnan, som redan hade levt i Tyskland sedan sex år, hade dristat sig att konvertera från islam till kristendomen. Gärningsmannen hade hotat henne därför tidigare och hon hade polisanmält honom, men polisen var så politiskt korrekt, att de inte gjorde något.

Detta är säkert också ett skäl, varför polisen, övriga myndigheter och fulmedia mörklägger fallet. För det mesta rapporterade bara lokala medier i Bayern, men utan att skildra vidden av fallet. T. ex. skrev lögnjournalisterna bara att det handlade om en kniv, men inte att det var en stor machete. Att kvinnan skulle straffas för att hon valde kristendomen före islam förtegs naturligtvis också. Att gärningsmannen var särskilt ilsken, då han, men inte hon, skulle utvisas, förtegs likaså.

I filmen nedan ger min vän Werner Altnickel flera detaljer om det mörklagda migrantmordet. Werner är miljöpartist och utkastad Greenpeace medlem, då han dristade sig att alarmera om chemtrails. Sådana sanningar tål varken miljöpartisterna eller fegisarna på Greenpeace. Tack Werner för dina maj-nyheter och tack Tanja att du publicerade dem.

Den första filmen är slutet av den andra filmen och tyvärr enbart på tyska.

Då de semialternativa som ofria Fria Tider, Avpixlat och Nyheter Idag inte får publicera inslag från White TV, kommer den här nyheten förmodligen inte spridas tillräckligt mycket i Sverige. Har vi tur, så får någon av dem info om fallet på andra vägar.

 

You must be logged in to comment.