Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson skadar folk genom förslag om tvångsvaccinering

Saturday, 25 March 2017 19:54

källa

Två av moderaternas minst dugliga personer verka sitta i knäet på Pharmaindustrin: Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson (M). De vill att Riksdagen röstar för en tvångsvaccinering den 4 maj 2017.

Torbjörn Sasserssons Newsvoice kom igår med inslaget:

Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut

Det har sänt chockvågor genom hela Sverige. Mig veterligen har hans inslag aldrig haft 28 475 (idag kl. 21.02) besökare under ett knappt dygn. Grattis Torbjörn. Han är ledande i Sverige i ärlig medicinjournalistik!

Jag blev också mycket förbannat om bara tanken att införa tvångsvaccinering, då vi redan har så många bevis hur skadliga de moderna vaccinerna har blivit, med alla narkolepsioffer i färskt minne.

Hela grundprincipen med att locka kroppen till en motreaktion är fel och försvagar immunsystemet bara i onödan. Alla de stora sjukdomar som påstås har ingränsats genom vaccineringar var redan på väg ner eller borta ur bilden tack vare bättre hygieniska förhållanden hos människorna.

Men under senare tid har Pharmaindustrin tillsatt många giftiga ämnen till vaccinerna i en stor konspiration med syftet att minska världsbefolkningen, då ett fåtal från mörkerkrafterna inte skulle lyckas att trycka ner mer än 7 miljarder homo sapiens längre.

Det finns dessutom en österrikisk källa som bekräftar att vissa bolag lägger små mikrochips i kanylerna till vaccinationsspryterna för att kunna göra mind control på folk.

White TV har också sedan länge alarmerat om farorna med vacciner och känner privat flera familjer där barnen levt utmärkt utan vaccinationer, då deras immunförsvar jobbar som den skall, utan att vara försvagat av vaccinationer.

Och glöm inte att det är helt fel folk som väljs ut, som får läsa medicin. Mest de med de bästa betyg, vilket betyder de dummaste, då de enbart använder halva sin hjärna, närmare bestämt den vänstra hjärnhalvan. Naturligtvis slinker några duktiga också genom systemet och det är dessa som har slagit larm. Deras krets blir lyckligtvis även allt större.

Ett axplock frän White TV:s vaccinalarm:

Vaccin orsakar autism anser andra italienska domstol

Yale studie: vacciner orsakar inte bara autism utan även andra hjänsjukdomar;

Hur fungerar vacciner? Linda Karlström om biverkningar och vaccinationsskador;
 

You must be logged in to comment.