FN-chefen stöder Israels rasistiska apartheid-politik, modiga Rima Khalaf tvingats avgå

Monday, 20 March 2017 21:52

Jinge.se och David Icke har tagit upp den nya FN-skandalen där FN-chefen António Guterres från Portugal tvingar den höga jordanska FN medarbetaren Rima Khalaf att avgå, då hon vägrar att sopa en brisant FN-rapport under mattan, som bevisar att Israel är en rasist-stat genom sin apartheid politik.

källa: http://jinge.se/allmant/fns-undersekreterare-haller-stilen-i-motsats-till-fns-generalsekreterare.htm

"Nyss har FN:s under-generalsekreterare och verkställande sekreterare i FN:s ekonomiska och sociala kommission för Västasien (ESCWA) (United Nations Under-Secretary-General and Executive Secretary of the UN Economic and Social Commission for Western Asia (ESCWA)) Rima Khalaf från Jordanien tvingats avgå då hon vidhåller en mycket seriös rapport som visar Israels apartheidpolitik mot palestinier – efter att under 2 månader utsatts för påtryckningar av FN:s nye generalsekreterare Antonio Guterres. Rima Khalafs brev vid resignationen". I brevet står bl a:

"Under loppet av två månader har du instruerat mig att dra tillbaka två rapporter av ESCWA, inte på grund av något fel fi rapporterna och förmodligen inte för att du inte höll med om deras innehåll, men på grund av politiska påtryckningar från medlemsländerna som allvarligt bryter mot rättigheter för människorna i regionen."

källa som ovan

Det är sorgligt att det bara finns negativa saker att rapportera om Israel. Landet våldtas extra hård av en kriminell maffia med  Benjamin Netanyahu i spetsen. Min stora idol, f.d. Mossadagenten Victor Ostrovskys varningar har inte hjälp mycket. Hans bok By Way of Deception (gratis nedladdning under länken) var det första jag läste, när Estoniaförföljelserna mot mig började på allvar 1999. Budskapet är att "Israels" underrättelsetjänst Mossad skadar Israels intressen. Vid den tiden var det inte riktigt klart för Ostrovsky eller mig att Israel är bara en falsk flagga. Mossads riktiga uppdragsgivare är bankhuset Rothschild.

Tyvärr förtrycks Israel fortfarande av bankhuset Rothschild.

källa

Därför beställde Putin upp den israeliska ambassadören i Moskva, Gary Koren, i helgen för att tala klarspråk om Israels bombattacker mot Syrien och dess armé, som gav ISIS och Al-Quaeda stöd. Tack vare Rysslands överlägsenhet med skalärvapen har de möjlighet att tillrättavisa Netanyahu.

En av de stater som har blockerad den israelkritiska FN-rapporten är tyvärr USA, som har fått en stark Israelvän i Trumps svärson Jared Kushner, som nu är ansvarig för USA:s Israelpolitik. Så blir det naturligtvis inte fred i Mellanöstern, när man gör bocken till trädgårdsmästaren, se den tredje filmen nedan.

Sorgligt nog var det även Trumps folk som mördade oskyldiga muslimer under en gudstjänst i byn al-Dschuna (provins Aleppo) nyligen. Trots att många inom fulmedia utpekade Ryssland eller Assad för illdådet, så hittades en del av en amerikansk "Hellfire"-raket bland de lemlästade. Då började Pentagon ta tillbaka sitt erkännande och förnekade att moskén träffades.

Se även Uppdrag Gransknings senaste inslag om FN:s barnsexskandal. Skrämmande bevis också där hur rutten FN har bllivit.

Läs även:

WTV förklarar Rysslands militära överlägsenhet, som säkert är anledningen varför Trump vill rusta upp:

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;

Israel blockerar narkosgas till Gaza, 200 patienter hotade;

FN order att Israel måste lämna Golan, Syrien får aldrig ha en ostörd röst hos fulmedia;

 

You must be logged in to comment.