FBI och militären stoppade Crooked Killary, tack för det! FBI agent mördad som hämnd

Wednesday, 09 November 2016 00:00

Simon Parkes upplyste den 6 november 2016, alltså två dagar före USA-valet, att FBI och militären hade gjort mycket, för att stoppa Hillary Clinton, då de hade bäst överblick över hennes kriminella aktiviteter och vilken landsförrädare hon är. Han påstår också att militären stoppade Obamas försök att torpedera valet. Obama var rädd att mafioson Don Donaldo Trump skulle vinna.

Det var inte Putin som hackade Clintons valkampanj och hjälpte WikiLeaks, utan patriotiska amerikanska krafter med stöd av militären, analyserar Simon Parkes.

Idag skriver han på sina kortnyheter:

"President elect Trump has over 200 Generals and Admirals pledged to his presidency. This is before he even becomes commander in chief."

Dagens stora glädje är att Clinton inte vann och att fulmedia fick en rejäl smocka världen över. SVT var t.o.m. så oseriös, att de inte lät en enda svensk Trump-anhängare komma till tals under valvakan och tiden innan. Anna Hedenmo stammade när det blev klart även för henne, att Trump skulle vinna.

Om det verkligen blir bättre med Trump återstår att se. Han lovar sätta USA i arbete igen, men säger inget om att reformera det kriminella pyramidspelet, som bankerna i USA bedriver och som är huvudorsaken till fattigdom, arbetslöshet och omfördelning från fattig till rik. Om Trump inte tar makten från Wall Street, kommer han inte kunna råda bot på det utbredda missnöjet bland de flesta amerikanare, som röstade i protest, mot etablissemanget, men inte för Trump. Hade Bernie Sanders varit motkandidaten, hade Trump förmodligen förlorat.

källa

Vi får hoppas att Trump stöds av mindre kriminella bakgrundskretsar än Clinton.

Gammelmedias uppgifter att Hillary Clinton totalt fick fler röster än Donald Trump stämmer inte. Hon fick extremt många fusk-röster. Enligt Simon Parkes fick hon ca. 4 miljoner röster från redan döda människor. Dessutom fuskades med rösträknemaskinerna. Newsvoice rapporterar:

Omfattande valfusk avslöjat i USA – Det gick bara att välja Clinton

"Både medier och privatpersoner i USA meddelar att det varit ”problem” med valmaskinerna i USA på många ställen. Röstare visar med egna videos att det inte gick att välja Trump på valmaskinerna, att rösten gick till Clinton trots att de tryckte på Trump.

En kvinna visar i en video att lappar där det står att man ska välja Clinton delats ut framför en vallokal och när hon påpekar att det är valfusk säger en av männen som delar ut dessa att det är lag på att de ska delas ut."

På kanadensiska Global Reseach finns följande inslag:

Vote Machines Audit Function Disabled – and Worse

Breaking: Faulty Election Machines in Ohio. Global Research Report

Breaking: Ohio Battleground State: Voter Registration Problems, Voting Machines Breaking Down. Global Research Reporter Michael Welch

Nine Ways the U.S. Voting System Is Rigged But Not Against Donald Trump

Stanford University Confirms Democratic 2016 Election Fraud… “In Favor of Hillary Clinton”

Breaking: Election Day Report, Record of Vote Rigging in Ohio. Interview with Bob Fitrakis

Trumps valseger är enbart en överraskning för dem som fallit offer för alla de systematiska lögner som gammelmedia har överöst oss med under den senaste valtiden. Alternativa media hade ofta rapporterat, hur Trumps valmöten var fullsatta, medan Hillary fick dra dit kändisar, för att få publik, som sedan försvann när musiken slutade. Även besöksstatistiken på sociala media utföll ofta till Trumps fördel. Man fick också lära sig att många opinionsundersökningar var riggade och att det tidigt stod klart, att Trump skulle få flest röster.

Hoppas att Trump gör fred i Mellanöstern, stoppar bråka med Ryssland och att han utrotar fattigdomen i USA, som inte fått reallöneökningar under de senaste 40 år. Grattis Donald Trump till jordskredssegern!

Läs även om ytterligare två mord som Killary Clinton med stor sannolikhet har på sitt samvete:

FBI agent Michael Brown, 45, hittades skjuten tillsammans med sin fru och efteråt eldades huset upp där de bodde. Officiellt var det naturligtvis självmord, men Michael Brown hade ingen anledning till det. Tvärtom, han var del av e-post läckaget som avslöjar hur kriminell Hillary Clinton är. Då skulle han ju åtminstone avvakta och se om hans arbete burit frukter, d.v.s. om Trump vunnit:

FBI Agent Suspected in Hillary Email Leaks Found Dead in Apparent Murder-Suicide

Se liknande på WTV:

Tre Clinton kritiker mystiskt döda inom en månad;

Clintons lät mörda 114 obekväma personer genom självmord, flygplansolyckor mm

 

https://youtu.be/MZVapFcKmo8

 

 

You must be logged in to comment.