Attentatsförsök mot Angela Merkel och finska regeringens upprop att lagra mat+vatten i tio dagar

Tuesday, 30 August 2016 21:23

Simon Parkes gick i förrgår ut med en ny varning, att USA vill försöka en falsk flaggat attack mot Tyskland, för att trigga igång det efterlängtade tredje världskriget. Han påstår, att det funnits ett attentatsförsök mot Tysklands förbundskansler Angela Merkel nyligen, som skulle utlösa tredje världskriget, som mordet på ärkehertigen Franz Ferdinand i Sarajevo 1914, som banade vägen för det första världskriget. RT har bekräftat detta:

Armed man arrested after attempting to infiltrate Merkel motorcade in Prague

Simon nämner även att ovanligt många amerikanska stridsvagnar skall ha förflyttats inom Tyskland med okänt mål, men i angreppspositioner och inte försvarsställningar, vilket tyska källor kunde bekräfta till White TV. Tanksen skall ha startat ifrån den stora amerikanska basen i Tyskland: Grafenwöhr, där jag har haft några övningar under min militärtid i Tyskland på 1970-talet.

källa för båda bilder

Simon Parkes anger även, att också den finska regeringen skall nu ha gått ut med en uppmaning till allmänheten att bunkra mat och vatten för minst tio dagar. En liknande spektakulär varning hade nyligen kommit från den tyska och tjeckiska regeringen.

I Syrien retar det turkiska överfallet på Syrien gallfeber på Ryssland, i Ukraina mördar regimen igen många civila för att få igång en provokation mot Ryssland och i Baltikum samlas stora truppkontingenter på båda sidor av den ryska gränsen.

Kan det vara så illa att USA vill attackera Europa både utifrån (krig mot Ryssland) och inifrån (attack genom de trojanska hästarna i form av insmugglade ISIS-arméer)???

Skriv till er amerikanska ambassad och uppmana USA att sluta dra igång ett krig mot Ryssland eller ett migrationskrig mot Europa!

Se även: i engelska MirrorAssassination attempt on Angela Merkel feared as armed man arrested 'trying to infiltrate German chancellor's motorcade' in Prague

Prager Polizei rettet Merkel vor Anschlag

Merkeligt att tyska och svenska gammelmedia tiger om en så viktig händelse ......

Kommentar från den 9.9.16:

Hej! Påståendet om "finska regeringens upprop att lagra mat+vatten i tio dagar" stämmer inte. Jag vet det då jag bor i Finland och mitt modersmål är finska. Annars tycker jag att Whitetv tillhör de bästa och mest intressanta VERKLIGA alternativa medier som jag känner till, de engelsk- och tyskspråkiga saiterna medräknade. Här har jag inte hittat något VÄSENTLIGT, som jag kunde påstå vara sanningslöst. Med hälsningar Juhani M

Andra varningar inför väpnade konflikter i Europa under september 2016 på White TV:

Alarm für Deutschland! Tyska regeringen alarmerar: Buy food + water for 10 days;

Turkiet attackerar Syrien utan dess tillstånd och utan Rysslands och Irans godkännande;

Islamiska staten kommer att slakta dig i din egen bakgård och ta över ditt land;

Frimurare mördade tronföljaren Franz Ferdinand för 100 år sedan;

 

You must be logged in to comment.