Hillary Clinton och Facebook konspirerade mot Bernie Sanders

Monday, 25 July 2016 00:00

Igår och idag låg White TV nere nästan en hel dag, trots att server-fakturan blev betald tack vara alla snälla donatorer. Ett stort TACK för den hjälpen, som dock tyvärr blev bara några droppar i havet .....

Varför och hur White TV saboterades tekniskt vet vi inte ännu, men det var kort efter anklagelserna mot Israel att ligga bakom massakrerna i Nice och München.

källa

Eftersom Facebook kontrolleras av samma kriminella krafter i bakgrunden som gammelmedia, var det tyst om Facebooks konspiration mot Bernie Sanders och demokratin i USA. Som bekant publicerade WikiLeaks ca. 20 000 e-mejl från det amerikanska Demokratiska partiet, närmare bestämt Democratic National Committee (DNC) emails. Facebook har nu erkänt, att de blockerade informationen till fördel för Hillary Clinton:

Facebook admits it blocked links to DNC email leaks after censorship accusations

titlar pålitliga Russia Today.

Sanders Never Had a Chance: WikiLeaks Exposes Democratic National Committee’s Rigged Process in Favor of Clinton

anklagar en av Global Researchs bästa journalister Stephen Lendman. Det demokratiska partiet är raka motsatsen till demokratin. Sanders hade aldrig en chance. I motsats till Clinton är han inte reptiloid.

Naturligtvis anklagade Clinton Rysslands president Putin för de obekväma e-mejls. Men den lyckades visa nu att detta är ett falskt spår till Ryssland, som har lagts med flit av icke ryska krafter.

Se filmen nedan om du inte redan visste hur kriminell demokraternas presidentkandidat Clinton är. Synt att just den första kvinnan i denna mäktiga position är så genomrutten.

Annat om draken Clinton på White TV:

Hillary Clinton godkände Sarin-gas leveransen från Libyen till syriska rebeller enligt Seymour Hersh;

Second Hillary Clinton Assassination Attempt in Iran December 2012;

Don Donaldo Trump har maffiarötter;

Trump är en sionistisk Israel-slickare;

Varför tiger gammelmedia om barnsex anklagelser mot Donald Trump? De styrs av hans etablissemang!;

 

You must be logged in to comment.