Islamiska staten kommer att slakta dig i din egen bakgård och ta över ditt land

Tuesday, 19 July 2016 00:00

källa snart rullar svenska huvuden som under Stockholms blodbad

Ofria Fria Tider kom med ett viktigt inslag igår:

Flyktingbarnets film: "Vi ska slakta alla otrogna och ta över era länder"

"Islamiska staten, IS, har släppt en film som påstås visa det ensamkommande flyktingbarn som på måndagskvällen genomförde en yxattack på ett tåg i Tyskland.  ...

I klippet, som ser ut att vara en självmordsfilm, håller flyktingbarnet upp en kniv och presenterar sig på pashto som "en soldat för kalifatet".

– Jag kommer att genomföra en självmordsattack i Tyskland, förklarar han enligt Daily Mirror.

Flyktingbarnet fortsätter sedan med att utlova en skoningslös hämnd åt alla "otrogna" i västvärlden.

– [Islamiska staten] kommer att slakta dig i din egen bakgård och de kommer att bo i ditt hus och bryta mot dina regler och ta över ditt land. Vi kommer att angripa dig i varje by, varje stad och på varje flygplats, om Allah vill."

Läs även på blueshift.nu

Varning för statskupp

 

Inom en snar framtid planeras iscensättandet av en större falskflagg händelse i Sverige.

Det dolda syftet är att provocera fram en statskupp, i vilket det allt mer sektliknande Sverigedemokraterna planeras bli regeringsbildare.

Obekräftade detaljer rörande händelsen innefattar bland annat följande:

  • Stefan Löfven avlägsnad
  • ISIS – asylsökare som terrorister
  • Utropandet av ett kalifat
  • Mälardalen – Södertälje

En insändare skrev till blueshift:
Tycks vara samma som Henning Witte talat om: I september 2016 kommer ett massivt angrepp från ISIS 50.000 till Sverige insmugglade krigare. Attentatet mot Häglaredsmasten tycks ha kopplingar, liksom olyckan på motorvägsbron i Södertälje, vilken beräknas reparerad strax innan. Blir den riggad? Det blir inbördeskrig, med begynnelse kring Södertälje, halshuggna svenskar, släckt el/radio/TV och kommunikation, utropande av kalifat, samt mord på kritiska ledare. ”Kritiska ledare” innebär mer än bara politiker. Samma krafter (”elitens” agenter) kontrollerar ISIS, SD, polisen, Säpo, våra politiker och medier. Vår militär samarbetar med NATO, ”elitens” planerade världsarmé. När ISIS angriper, är Säpo deras ledningscentral, polisen deras hemliga stödtrupp, och våra medier deras disinformationscentral. ”Eliten” skapade de franska och ryska revolutionerna, med metoden att fälla altare och tron, och döda det kulturbärande samhällsskiktet. Får vi en grön terror i Felix Dzerzhinskys anda? ISIS krigare är blott den synliga fronten, medan våra infiltrerade myndigheter falskt leder oss in i en polisstat — möjligen under folkets jubel och applåder. Hjärtliga gratulationer till alla svenska sömngångare. Är det dags att vakna upp nu?

Annan ISIS-alarm för Sverige på White TV:

Hel ISIS-armé redan i Sverige med stöd av Säpo, nya indicier från 2016;

Midsommarens lastbilsskada på Södertäljebron förmodligen ISIS-sabotage och hemlig övning för inbördeskrig. Upd 28.6.

Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta;

 

You must be logged in to comment.