Ukrainska kyrkan i gigantisk fredsmarsch mot Kiev, minst 20 000 deltar

Wednesday, 13 July 2016 23:53

Varför tiger gammelmedia om den historiskt stora fredsmarschen i Ukraina? Därför att de vill ha krig mot Ryssland precis som NATO. Fredsprocessionen startades av den ukrainska kyrkan den 3 juli 2016 från klostret Swjatogorsk nära staden Slowjansk i den självständiga republiken Donezk, som tidigare var den östra delen av Ukraina, innan nazisterna kidnappade Kiev och den västra delen. Se filmen nedan, mycket vackra filmer:

Sedan startade ett annat processionståg den 9 jui 2016 i den västra delen av Ukraina från klostret i Potschajiw i provinsen Tarnopil. Se filmen nedan:

Båda tåg skall mötas den 27 juli 2016 i Kiev på Validimir-höjden, där minnesmonumentet över storfursten Vladimir I finns, som kristianiserade ryssarna.

Båda tågen försörjs och fylls på i varje by som passeras med kristna och fredsälskande människor i Ukraina. Regimen i Kiev är rädd att tåget kan öka till 100 000 fredskrävare när de kommer fram till Kiev.

Naturligtvis anklagar den krigsdrivande nazistjuntan i Kiev Putin att ligga bakom, men Putin har ingen makt över den ukrainska kyrkan. I inslaget längst ner från den ryska TV:n Rossia 1 visas hur nazisterna försöker att sabotera fredsmarschen.

 

 

You must be logged in to comment.