Valfusk i Österrike, Facebooks fula foul, upd. 11.6.16

Tuesday, 24 May 2016 22:24

Valet av Österrikes president i söndags luktade fusk hela vägen, då högerpartiet FPÖ:s kandidat Norbert Hofer var favorit före den gröne van der Bellen. Nu kommer olika bevis som gör ovissheten till klarhet. Naturligtvis får inte en högerman och EU-kritiker vinna.

1. I första valomgången hade Hofer ett stort försprång gentemot v d Bellen med hela 14%.

2. Österrikes lögn stats-tv ORF (som SVT) prognosticerade en valseger för v d Bellen under en tid, då Hofer låg klart i ledningen.

3. ORF presenterade på söndagen en „Hochrechnung inklusive Briefwahlprognose“ kl. 18:43, d.v.s. siffror med brevvalsröster, som ännu inte hade räknats ut. Resultatet blev totalt jämt mellan kandidaterna. På inrikesdepartementet publicerades dock kl. 18:38 en försprång för Hofer med 51,9 %, rapporterar Frankfurter Allgemeine Zeitung. ORF ursäktade fadäsen med de publicerade brevrösterna, som inte hade räknats ännu, med att man skulle ha använt sig av s.k. "Dummyzahlen", låtsassiffror som av "misstag" hade publicerats. Sådana dummysiffror har aldrig använts i tidigare valrörelser. ORF kunde bara sia i framtiden när de visste att valet är riggat.

4. Beställningen av det ovanligt höga antalet brevröstkort gjorde FPÖ extra nervös före valet. De vet att valfusk lättast kan trixas med brevrösterna. De uppmanade alla att agera extra noggrant, men det hjälpte föga. Som med brev på posten röstade ett helt ålderdomshem med brevröstkort. Dessutom fick Hofer enbart 19% av brevvalsrösterna.

5. Mycket riktigt så lämnades nästan 67 000 fler ogiltiga brevröster in under andra valomgången jämfört med den första, en ökning med alarmerande 78 %. Detta är extra uppseendeväckande med hänsyn till att den andra valsedeln såg betydligt enklare ut än den första:

källa: trots att röstsedeln i den andra valomgången (höger bild) var betydligt enklare,

steg antalet ogiltiga brevröster med 67 000

Har österrikarna blivit så mycket dummare under den andra valomgången där bara två namn fanns att välja på? Naturligtvis inte, men det går extra lätt at fuska med brevrösterna, genom att bara kryssa för en andra gång. Ingen är dock så dum att ge en röst åt de båda kontrahenterna samtidigt. Detta är det klaraste valfuskbeviset!

6. I den lilla staden Waidhofen an der Ybbs var det officiella valdeltagandet 146,9 %. I den kända staden Linz blev den t.o.m. 600 %.

källa

7. Under valsöndagen kom Anonymous.Kollektiv på sin Facebooksida, som har över 2 miljoner följare i Österrike, med uppmaningen att folk skulle gå och rösta och att de skulle rösta på EU-kritikern och FPÖ-mannen Norbert Hofer. Två minuter senare tog Facebook bort sidan. Vilken praktcensur! Man nöjde sig inte bara med att plocka bort uppropet utan raderade hela sidan från Anonymous.Kollektiv.

8. En namninsamling med anklagelser om valfusk och som inte erkänner v d Bellen som ny president av Österrike har redan fått över 20 000 röster.

Etablissemanget fuskar alltid när något inte passar dem, vore det guldpriset, beräkningen av inflationen, Mellon eller valresultat. Så tro inte att Storbritannien kommer att lämna EU. Sådant tillåts inte!

Update 11 juni 2016: Valprotest visar extrema avvikelser vid räkning utan valkommission.

Annat om valfusk på White TV:

Grovt valfusk i Skottland Update: 87 824 kräver nyval!

Grovt valfusk i Ukraina;

 

You must be logged in to comment.