Bra att personrån ökar på Östermalm. Hoppas att det drabbar politiker från Decemberöverenskommelsen

Monday, 01 June 2015 00:23

Det är viktigt att då och då titta in på Avpixlat för att förstå hur Sverige mer och mer förstörs av invandrarrelaterad brottslighet. Östermalm i Stockholm har varit extremt avskilt från invandrare när det gäller boendet. Men nu ökar personrån trots detta även på Östermalm:

http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2013/02/blattar_invandrare_ran_misshandel_dragg_avskum_slodder_gang_kriminella_1.jpgkälla

"Stockholm: Två personrån på Östermalm


Under den sena fredagskvällen och natten mot lördag rapporterades två personrån på Östermalm, i Stockholms innerstad. Det framgår inte av polisens rapportering om samma gärningsmän tros ha begått båda rånen.

Det första rånet skedde vid 23.45-tiden, på Danderydsgatan. Där blev en ensam man överfallen av två rånare som slog honom, hotade honom med kniv, samt tilltvingade sig hans mobiltelefon. Rånarna beskrivs som mörkhyade och ska ha talat engelska med varandra. Det finns inga uppgifter om att rånarna i detta fall identifierats eller gripits.

Nästa rån skedde på Östermalmsgatan vid 01-tiden. Även i det fallet var det fråga om två gärningsmän som överföll en ensam man och hotade honom med kniv. Rånarna tilltvingade sig offrets klocka och mobiltelefon. I polisens rapportering beskrivs rånarna bara som "två män i 20-årsåldern". En av rånarna greps strax efter rånet i närområdet, men den andre är av allt att döma fortfarande på fri fot. Av okänd anledning uppges i polisens rapportering inget signalement på den av rånarna som inte gripits.

Läs mer om denna nyhet här (och i övriga referenslänkar här nedan)." rapporterade Avpixlat 2015-05-30.

Det hör till ovanligheterna att polisen rapporterade i det första fallet på Danderydsgatan, att rånarna var mörkhyade. I det andra fallet vägrar polisen, som brukligt, att ange ett vettigt signalement för att dölja att gärningsmännen förmodligen hade invandrarbakgrund. Därmed skyddar polisen systematiskt gärningsmän med invandrarbakgrund.

Det är dock inte den vanliga polismannens fel att det blev så, utan den högsta polisledningens. Sedan mordet på Olof Palme har säkerhetstjänsten Mossad kontroll över den svenska polisledningen och det är därför att så många oskickliga och/eller kriminella poliser gör en rasande karriär till de högsta positionerna.

Hela den svenska polisledningen borde bytas ut omedelbart! I stället skall alla höga poliser tillsättas av val hållna av samtliga poliser och brottmålsadvokater. Då skulle de flesta rötägg inom polisen inte ha en chans att göra den snabbaste karriären som idag.

Varför är det bra att personrån nu även ökar på Östermalm? Därför att här bor flest Allianspolitiker. De har skadat Sverige mest genom att släppa in rekordmånga invandrare utan att vi vet vilka de är, utan att de krävdes påvisa asylskäl. Men även Socialdemokraterna för en extremt ansvarslös invandringspolitik, som vi igår kunde skrämmas av under Socialdemokraternas kongress. De borde lyssna litet mera på Göran Persson. Därmed har de redan förlorat valet 2018.

Varje ny invandrarutövat brott ökar rösterna för SD, även bland invandrare förståss.

Samma resonemang gäller för Danderyd, där en ensam man nyligen utsattes för ett rånförsök. Snart slår rekordvåldtäkterna även till mot Östermalm och Danderyd också. En ensam kvinna kan inte längre gå ut på kvällarna i Stockholm och många andra delar av Sverige. Jämför med tiden då man inte ens behövde låsa bilen i Sverige ....

Vi måste kräva ett slut på migrationskriget som utkämpas mot Sverige!

Mer om migrationskriget mot Sverige på White TV:

Tvinga polis och media att publicera fullständiga signalement med etnicitet genom lag;

Använd Australiens Operation Sovereign Borders för att stoppa invandringen till EU;

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen;

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas;
 

You must be logged in to comment.