Fransk polis mördade den redan fängslade gisslantagaren Amedy Coulibaly

Thursday, 15 January 2015 00:52

Nu har ytterligare en besvärande film dykt upp på nätet, som visar att den officiella Charlie Hebdo versionen är lögn. Den påstått islamistiske gisslantagaren Amedy Coulibaly, 32, som hade trängt in i den judiska mataffären, lämnade den med fängslade händer och utan vapen när polisen kallblodigt mördade den försvarslöse Amedy Coulibaly. Så praktiskt att inga överlevde, då kan den franska polisen sprida sina lögner obehindrat. Även på den punkten har Leif GW Persson givit mörkläggande information till svenska folket.

Bilderna är tagna från videon nedan och visar tydligt att Amedy Coulibaly inte tar händerna till hjälp när han faller. De har hela tiden samma avstånd till varandra vilket visar att han är fängslat. Annars skulle den instinktiva rörelsen vara att sära på händerna och skydda sig mot fallet:

källa

Analysen har gjorts av journalisten Gerhard Wisnewski på Kopp-Verlag i Tyskland, som står under BND (tyska Säpo) kontroll. Just därför skulle det vara föga sannolikt att de sprider lögn inom ämnet Charlie Hebdo som på ett felaktigt sätt belastar den franska polisen. Gerhard Wisnewski var journalist på WDR (Westdeutscher Rundfunk), som fick sparken när han rapporterade ärligt om 9/11. Han är en pålitlig källa.

Filmen ger även anledning till att spekulera att allt är bara ett skådespel, då poliserna skjuter på ett vilt, okoordinerat och konstigt sätt, nästan på varandra.

Se även på White TV: Leif GW Persson klipper bort filmdel för att vilseleda SVT:s tittare av Veckans Brott;

Politikerna marscherade utan folket i en avspärrad sidogata i Paris;

Paris Charlie Hebdo shooting typical mind control operation Update 11 Jan;

 

You must be logged in to comment.