Stor risk att NATO attackerar Sverige som falsk rysk flagga. Är det därför Mossad programmerat ÖB + regeringen ljuga om rysk attack mot Sverige?

Tuesday, 16 January 2024 15:36

 

Modiga och kloka Alex Jones kom med en bra tanke: ÖB och regeringen gick ut på lögn-konferensen Folk och Försvar nyligen med skrämselpropagandan att Sverige svävar i krigsfara, underförstått från Ryssland. Då alla är under hård Mossad-mind-control, i synnerhet stackars ÖB Micael Bydén som i motsats till regeringen är en mycket fin människa, blir det plötsligt förståeligt varför hela Sverige, särskilt barnen, skrämdes med skriken från högsta ort:

NATO vill starta ett falskt flaggat angrepp mot Sverige för att kunna skylla det på Ryssland och då ha "rätt" att försvara stackars Sverige som precis öppnat hela landet och de hemligaste militäranläggningarna till det extremt kriminella USA, trots att Sverige inte officiellt är med i NATO ännu. Folkförrädarregeringen under barnplågaren Ulf Kristersson tillät USA även att placera ut kärnvapen i Sverige, ett av skälen varför MI6 och CIA mördade Olof Palme som ville ha en atomvapenfri zon här upp i Norden.

Detta fula NATO-knep föddes efter den misslyckade attacken från NATO mot Ryssland i Ukraina som startade för 10 år sedan med den amerikanska statskuppen (Victoria Nuland: Fuck the EU) på Maidan i Kiev där NATO mördade ukrainare på båda sidor Maidan-fronten för att kunna ta över styret över stackars Ukraina som förlorat därefter ca en halv miljon fäder, makar och söner! Så USA:s Rysslandattack via Ukraina har misslyckats så till den milda grad att USA:s försvarsminister Lloyd Austin bombades ihjäl nyligen på hemligt Ukraina besök.

Lyckligtvis kom kloka Izabela från södra Sverige igår med en ny prognos där hon tydligt ser att Ryssland inte kommer att attackera Sverige, alldeles i början:

https://youtu.be/2E6Ds-BIf84?si=wqq4nCJcjJZZLZts

 

Och läs på Newsvoice:

Tyskland: NATO har minst tre år på sig att förbereda sig för krig mot Ryssland ______

Polen förbereder sig för krig mot Ryssland – Du har 6 timmar på dig om du kallas in

 

Och på Nya Dagbladet:

“Det ligger en hund begraven bakom krigsvarningen”  ______

“Sverige borde låna till järnväg i stället för krig”