Ville Mossad skrämma Norrköpings-polisen så att de ljuger om Mats Löfvings dödsorsak? Upd 1.3.

Tuesday, 28 February 2023 11:38

Källa: sionistiska Samnytt

Omni meddelar:

"Polisen hittade ”misstänkt farligt material” på den man som knivhögg en polis i Norrköping på måndagen, uppger de på en pressträff.

Materialet analyseras, enligt polisen, som inte vill gå närmare in på vad det är.

Den skadade polisens läge är allvarligt men stabilt. Den misstänkte är anhållen för mordförsök och försök till allmänfarlig ödeläggelse. Motivet, och hur mannen ställer sig till misstanken, är okänt.

Det var på måndagskvällen som en polis som gått av sitt pass attackerades vid polishuset. Gärningsmannen är enligt Aftonbladet en brottsdömd man i 60-årsåldern. Han sköts i benet."

Nu kommer det fram att t o m två poliser skadades.

Kan de vara så illa att Mossad vill skrämma Norrköpings-polisen så att de ljuger om Mats Löfvings dödsorsak? Det kan ju knappast vara en slump att Norrköpings-polisen just nu när de utreder Mats Löfvings död blir attackerat på ett så extremt ovanligt sätt? Det har aldrig hänt tidigare i Norrköping, jag bor ju ofta nära där i Rejmyre.

Mats Löfving kommer som bekant från Norrköping och är med all rätt en stor hjälte där. Att Mossad mördade den obekväme Mats Löfving för att han inte följde Mossad-diktaturen över den svenska polisen med nickedockor som Rikspolischefen Anders Thornberg i spetsen står utom all tvivel. (Stor skandal också att Thornberg inte fått sparken ännu!)

Det är mycket möjligt att den där konstiga 56-åringen med farligt material på sig är ett lätt mind control offer, det vill säga lätt att styra över. För detta talar också att han satt nio år inlåst på rättspsyk (Samnytt har tyvärr illa kvickt gömt inslaget bakom en penninggirig betalvägg) och släpptes så sent som i somras. Det är en klassiker att låsa in mind control offer i psykiatrin. Han är palestinier och då slår Mossad två flugor i en smäll: smutskasta Palestinier och varna polisen i Norrköping.

AB skriver 01.03.2023:

"Mannen har sedan 2013 fått rättpsykiatrisk vård i nio års tid. I juni 2022 beslutade den rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena att vården skulle upphöra.

Risken för återfall i allvarlig brottslighet bedömdes som låg om han fortsatt med sin medicinering, uppgav ansvarig chefsöverläkare."

Vadstena psykiatri är ökänd för att missbedöma sina patienter. Jag har själv försökt befria ett mind control offer där, men misslyckats.

Mind control offer missbruks gärna av underrättelsetjänsterna för att nå vissa syften, ofta i USA för att avväpna civilbefolkningen så att de inte kan göra motstånd mot Biden-regimen.

Efter det lilla vi fick höra hittills drabbades den mycket friske Mats Löfving av så plötsliga hjärtproblem att han dog mycket lämpligt för Mossad, som ville ha bort honom. Sådant triggas mycket enkelt med mind control teknologin, strålningsvapen. Det är förmodligen detta som ska mörkläggas, kanske med en fake-news självmordsförklaring. Mossad-nickedockor som Leif GW, som också haft mind control problem med röster i huvudet, har ju kraftigt pushat för det!

 

Se även på WTV:

Det är Mossad-svinen som har mördat Mats Löfving! Han var för bra och gick inte att fjärrstyras negativt som Anders Thornberg;

Svenska polisen styrs av Mossad-maffian, därför fick Ulf Rydström sparken;

Colorados Bio-Massmördare James Holmes naturligtvis Mind Controlled;

Norsk polis och Anders Breivik mind controlled;

Pressfrihetens baneman Runar Viksten sprider fake news om Säpos Akilov utredning;