Konspiration mot saliv-antigentest bevisar att PCR-tester mot Covid-19 är farliga, slippa äckliga pinnor i näsan

Tuesday, 20 July 2021 10:36

Som WTV varnade tidigare så finns en stor risk att den misstänkt kriminelle tyska motsvarigheten till Tegnell, Christian Drostens, PCR-test innehåller nanobots, nanochips, som ska attackera tallkottkörteln, vårt organ för kontakten till högre dimensioner. Vi människor är multidimensionära varelser med finstoftiga kroppar i högre dimensioner. Folk som varit med om utanför-kroppen-uppleveler känner till detta.

Det finns många indirekta bevis att PCR-tester innehåller något negativt och hemligt:

1. En svensk Googlesökning på "PCR-test innehåller nanobots" ger inga resultat, bara en källa som smutskastar denna info. WTV:s inslag "Odugliga PCR-Test ska ge oss Nanochips mot tallkottkörteln och stjäla DNA för mind control" har censurerats bort från Google.

2. Det förtigs att de flesta positiva PCR-test-resultat om att man har Corona är falska. Testet är totalt odugligt som Tanzanias president John Magufuli, som var kemiker, visade. Detta samt hans vägran att importera de farliga Coronavaccinerna ledde till att han mördades med strålningsvapen av den djupa staten.

3. Redan under april 2020 hade det amerikanska Läkemedelsverket CDC tillåtit Covidtester på saliv, alltså utan de obehagliga pinnarna upp i näsan/hjärnan. I media har det varit knäpptyst om detta. De flesta människorna är för dumma att ställa sig den enkla frågan varför salivtest plötsligt inte längre är dugliga att göra DNA-test som det alltid har varit, typ när polisen topsade.

4. När jag googlade PCR-test saliv kom jag till ett svenskt börsnoterat företag som tillhandahåller antigentest på saliv, utan de äckliga pinnarna:

AEGIRBIO, med VIRASPEC Covid-19 test.

Jag skrev då till styrelsen och frågade var man kunde göra deras tester med reseintyg. En trevlig återförsäljarska svarade: på Legehuset, som har många teststationer över landet. När jag ringde dem hade folk i växeln aldrig hört talas om deras salivtest, utan hänvisade till de brukliga pinntester. Jag klagade hos återförsäljarskan och då skrev en från Legehusets styrelsemedlemmar att stationerna på Kista Galleria och Hammarby Sjöstad tillhandahåller salivtest. Jag åkte då till Kista Galleria och en mycket trevlig herre tog emot och organiserade kön till testplatserna. Han hade inte hört om några salivtest. När jag visade skrivelsen från Legehusets styrelsemedlem gick han till en läkare. Efter ca 30 min kom den med beskedet att de faktiskt har salivtest. Jag bokade tid en vecka senare, spottade i en papptratt och fick för 500 kr efter ca två timmar ett negativt Covid-Antigentest som lät mig resa utomlands. Stort Tack för det. Här länken till Legehusets Kistamottagning.

Läs även:

https://nypost.com/2020/04/14/rutgers-university-coronavirus-saliva-test-gets-fda-approval/

och

Svenska läkarna om ivermektin: ”Skulle kunna vara det som avslutar pandemin”

 

Se även på WTV:

Nanopartiklar stor fara, öppnar för AI, den största faran

Advokat Reiner Fuellmich om den tyska rättsrötan att skydda de ljugande PCR-tester och Covid-lögner;

Dr. Mikael Nordfors om Covid-lögn, mediciner emot och opålitliga PCR-test;

Dr. Mikael Nordfors on Covid and PCR-test lies, Tanzania without restrictions and Corona problems;

Covid vaccines cause death, infertility and PCR-tests infected with Morgellons? Mads Palsvig / Fritjof Persson;

PCR-tester ljuger om Corona, Covid 19, erkänner amerikanska Läkemedelsverket FDA;

Folkhälsomyndigheten erkänner Coronabedrägeriet, PCR-test kan inte avgöra om man är smittsam;

Corona PCR-test ljuger på ett kriminellt sätt, Dr. Reiner Fuellmich hos Ulf Bittner;

 

https://youtu.be/r0cptUF253I

 

Läkemedelsverket vägrar svara vad som finns i PCR-test (tack Fritjof Persson för tipset):

https://www.bitchute.com/video/bgghOp9djRla/

 

Mycket välgjord film om alla Corona-lögn, tack P L för tipset:

https://youtu.be/7_SGBc3HjIg