USA har redan AI-mind control weapons, Trump men inte Obama gav dem till Israel också

Wednesday, 10 May 2017 20:52

Konstgjord intelligens, artificial intelligence (AI), är planetens och universums största kända hot i dagsläget. AI kontrolleras av de Archons, som kontrollerar med detta reptiloiderna, som i sin tur kontrollerar homo sapiens sapiens med det i vad vi kallar mind control. Den delen av den djävulska maktpyramiden har vi redan lyckats lista ut. Vad som finns mellan djävulen och de Archons ligger fortfarande höljd i dunkel, David Icke säger att han inte vet och Simon Parkes svarar undvikande.

Simon Parkes kom dock den 7 maj 2017 med det glädjande beskedet, att många mäktiga reptiloider numera också har erkänt faran med AI och anslutit sig att bekämpa den!

källa

John Nagel verkar vara ett trovärdigt vittne, som bekräftar att USA har AI-vapen sedan 2014. Detta är mycket skrämmande, då sådana vapen är helt utan moralisk kontroll och empati. AI-vapen som all AI borde förbjudas omedelbart! Vårt nya parti Populisterna har ett sådant förbud med i sitt partiprogram

på sid. 22:

Cyborgs (”Hubbots” - en hybrid av människa och maskin) ska förbjudas. Kombinationen av Artificiell Intelligens (AI) och biologiska varelser måste stoppas

AI-vapen är ofta liktydiga med mind-control vapen. Syntetisk telepati, som Nagel och de andra ofta talar om i denna mycket viktiga intervjun, är ett annat uttryck för mind control bland insiders.

Obama vägrade ge Israel de amerikanska AI-vapen, vilket bekräftar White TV:s positiva bild om honom, men den utpressade Trump har tyvärr gett dessa hemska vapen till den omänskliga regimen i Israel.

Läs även: Musk, Wozniak and Hawking urge ban on warfare AI and autonomous weapons

Andra AI-varningar på WTV:

David Icke on Reptiles and Archons, AI the biggest danger;

Pokemon Go är artificiell intelligens från Archons, ett datorvirus i universum enligt Simon Parkes;

Archons, reptiloider och barnätande satanister avslöjade av David Icke;

Artificiell intelligens (AI) är världens största hot och fara säger Simon Parkes panel;

Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD;

Etheric implants in your aura are also used in mind control;

Etheric Implants by Dr. Henning Witte on 2. Mind Control Conference Berlin;