Artificiell intelligens (AI) är världens största hot och fara säger Simon Parkes panel

Monday, 29 August 2016 14:37

källa

Den här augusti 2016 panelen med Simon Parkes, Win Keech, Jim Nichols och Tolec på Wolf Spirit Radio handlar främst om den största faran i vårt universum: artificiell intelligens (AI). Det är ett extremt avancerat datavirus som spridits över hela universum och i vårt del har maskinen fått namnet Archons. De omnämns i de dödahavsrullarna 1947 i Qumran på Västbanken.

De Archons kontrollerar de vita drakoreptilerna, som i sin tur kontrollerar alla andra reptiloider på jorden, som i sin tur kontrollerar alla människor och resten av varelserna på planeten. De Archons står alltså egentligen på toppen av jordens maktpyramid. Djävulen har hela sin värld strukturerat i maktpyramider (därför polisreformen i Sverige som slår sönder 21 självständiga polisdistrikt så att en djävul kan härska: Dan Eliasson).

Maktpyramiden behövs då ingen vill stanna kvar frivilligt hos djävulen. Ju längre upp i pyramiden, desto djävligare blir det.

Panelen talar även om Vril- och Thule-sällskapet, som banade vägen för Hitler och hans hemliga vapen (Wunderwaffen). Där kommer folk från Aldebaran in i den inte smickrande bilden.

Mr. Artificial intelligence heter Ray Kurzweil, som är ett välkänd namn för alla som forskar i mind control. Den misstänkte Mossad-agenten Daniel Estolin (känd för sin läsvärda Bilderberg bok) ville bjuda in Ray Kurzweil som talare för en planerad mind control konferens i Stockholm, som dock blev för dyr.

White TV har kritiserat Ray Kurzweil hård, i motsats till fulmedia som hyllar honom. Han blev även bjuden av den korrupta Nobelkommittén till nobelfesten 2015, men inte Jimmie Åkesson, ledare för det tredje största partiet i Riksdagen.

En Google kontroll idag visade, att kritiken mot Ray Kurzweil har censurerats bort från Google, som de flesta för etablissemanget farliga inslag på White TV, se andra filmen nedan.

Igår kväll den 28 aug 16 kom tyska statstv:n ARD med en mycket bra deckare från min favoritserie Tatort (brottsplatsen), som handlade om faran med artificiell intelligens. Här länken till alla som kan tyska. Det ruttna SVT har naturligtvis aldrig sänt ett av de över tusen Tatort-filmer, som fängslar hela Tyskland på söndagskvällarna ända sedan slutet av 1960-talet.

-------------

Längst ner visas ett alarm-inslag från Simon Parkes nyligen om den tyska regeringens spektakulära råd till alla invånare att bygga upp ett mat-, dryckes- och kontantförråd för minst tio dagar, då Tyskland lever under attackhot. Simon har fått informationen att USA vill attackera Tyskland under en falsk flagga och det är därför det tyska inrikesdepartementet kommer med dessa försvarsåtgärder. Simon säger dock tyvärr inte att det gäller USA:s migrationskrig mot Europa. Så Sverige ligger minst lika illa till, men MSB tiger eller mumlar bara.

--------------

Läs även: The ‘Intelligent’ Robot That Became Racist

Liknande ämnen på White TV:

Simon Parkes om Annunaki, Plejadier, Aldebaraner och pyramiderna;

Vilka är de Archons? David Icke och Simon Parkes har olika uppfattningar;

Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD;