Leif GW Persson har varit rätta virket för djävulen

Sunday, 03 January 2016 22:00

Den tvådelade dokumentärfilmen om Leif GW Perssons klassresa på SVT är mycket välgjord och sevärd, som det mesta som Leif GW producerar. Jag och många andra som bott på Gärdet tyckte det var spännande med litet lokalhistoria också. Filmen bekräftade den kritiska bilden, som White TV alltid har haft om polisprofessorn. Det finns knappast någon journalist i Sverige som vågat vara så kritisk mot honom.

Leif GWs lömska mordplaner på sin mor och skälet att inte genomföra det plus behandlingen av sin syster i övrigt, gör den negativa sidan av hans karaktär ännu tydligare.

Det är fullt förståeligt att Leif led under sin "negativa" klasshärkomst, framförallt på den tiden han var barn. Då han var extremt begåvad och utan skrupler att eventuellt begå brott var han av rätta virket att göra ett kontrakt med djävulen: att sälja sin själ i utbyte för framgång, vackra kvinnor, pengar och högt anseende i samhället. Alla som har läst Johann Wolfgang von Goethes Faust känner till, hur ett sådant mörkt avtal ser ut och hur vanligt det är. Den beläste Leif GW har förmodligen också tagit till sig informationen från Faust.

Djävulen gillar intelligenta negativa karaktärer. Det är därför bara sådana typer som får göra karriär på jorden, inom politiken, näringslivet (Ingvar Kamprad och Ivar Kreuger var undantag) eller polisen. Jag har tidigt irriterat mig på Leif GWs romaner, där de enkla poliserna svartmålas och de höga hyllas. I verkligheten är det precis tvärtom, många höga polischefer är kriminella och kontrolleras av Mossad; åtminstone sedan tiden för Palmemordet och det är skälet varför vi aldrig blir av med politiska mord, deras mörkläggningar, knarket, polis"reformer" och annat som förstör polisen, vilket medför att de flesta vill sluta samt att Sverige skadas mycket allvarligt.

Jag tog flera gånger peronligt kontakt med Leif GW Persson 1997 som ombud för den största Estonia-anhörigföreningen, efter att ha fått bevis att den officiella versionen är lögn, då M/S Estonia utsattes för ett attentat och sänktes med flit. Jag skrev också till jan Guillou i samma veva, då de verkade bo ihop mer eller mindre på den tiden. Trots ideliga försök att aktivera GW i Estoniahärvan hörde han aldrig av sig. Vilket svek. Jag trodde ju i min enfald att han eller Guillou skulle kasta sig på det största massmordet i svensk modern historia.

Sedan blev det ännu värre. I maj 1997 lyckades jag intressera Efterlyst redaktionen för sänkningen av M/S Estonia. Det var nästan det enda mediet som vågade ta sig an fallet och som gjorde en egen utredning, vilken bekräftade våra misstankar. Efter denna sändning kom plötsligt Leif GW Persson som gubben ur lådan in i Efterlyst rutan och spelade experten. Estoniamassmordet tystades effektivt ner. Efterlyst hörde aldrig av sig något mer. Leif GW kändes som en grindvakt mot sanningen om M/S Estonias förlisning.

Om man får tro på Anders Jallais uppgifter så har Leif GW Persson varit en av få som fått läsa hela Palmeakten hos Säpo. Han hade ju fri tillgång till alla polisiära handlingar han ville ha. Det är avslöjande hur GW först lanserar lögnen om att Christer Pettersson skulle ha varit Palmemördaren, för att sedan några år senare göra en polisiär kullerbytta och skylla på svenska säkerhetstjänster och poliser, men aldrig nämna något om de talrika bevisen att utländska säkerhetstjänster också varit aktiva i Palmemordet.

När det gäller viktiga samhällsfrågor har Leif GW Persson alltid tagit etablissemangets ställning och ljugit svenska folket rakt in i ansiktet (med undantaget av Geijer-affären). Därmed är han inte ett dugg bättre än Palme eller Geijer:

Leif GW Persson blåljuger om Kennedymordet-är han agent för främmande makt?

Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

Säkerhetstjänsterna samordnar media i Palmespaningen;

Hela Sverige ljuger om Estoniakatastrofen;

ANDERS JALLAI – Ytterligare en Landsförrädare?

Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

Veckans Brott förtiger misstankar om tankekontroll i Thomas Quick skandalen;

Leif GW Persson belastar sig själv i mind control härvan;

Knutby Mind Control Centrum;

Siar Leif GW Persson om den politiska framtiden med mind control?

Leif GW Persson klipper bort filmdel för att vilseleda SVT:s tittare av Veckans Brott;

Kritik mot Leif Persson går knappt att hitta på Google, i synnerhet inte White TV:s inslag. Sådant censureras bort av flitiga och välbetalda hantlangare.

En annan sak är också avslöjande: Leif GW Persson, som har lidit så mycket under sin klasshärkomst, har aldrig gjord nämnvärda ansträngningar att bekämpa ondskan som vållar klasskillnader. Istället har han gladeligen anslutit sig ondskan och triumferar med det nu i sin film om klassresan. Han har aldrig kritiserat vårt kriminella banksystem (pyramidspel), som är ett av huvudskälen till klasskillnader.

Om Leif GW hade stått på ljusets sida, hade han inte fått göra karriär, tjäna mycket pengar, fått en kontroll funktion i polis och media och en extremt framskjuten position i TV-rutan. Ljusets riddare, som den estniske dissidenten Jüri Lina eller liknande kämpar, blir bara fattiga, portade, motarbetade och måste hålla sina föreläsningar underjordiska i Sverige, precis som i Sovjetunionen.

Att man inte kan göra en klassresa på ljusets sida visste den smarte Leif GW naturligtvis. Han är dock för obildad för att känna till karmalagen, som är antagligen den största anledningen till att han fick en bristfällig mor (vi fick tyvärr aldrig riktigt höra hennes version) och upplevde klasskillnaderna så hårda. Synder i tidigare liv har påverkat hans barndom och de många synder han begick därefter för att kunna göra klassresan kommer medföra betydligt hårdare resonanser. Han vet det inte, men han anar det, och han är mycket rädd för det.

Naturligtvis förnekar Leif GW officiellt ett liv efter döden, trots talrika naturvetenskapliga bevis på motsatsen.

källa: bilden är saxat från SVT-filmen. Konstigt att det knappt fanns några bilder på Internet av det finaste ansiktet i Persson familjen, pappa Gustav

Men tack vare hans fina fader fick han också positiva sidor och något man kunde kalla ett samvete. Det ser man på hans kroppsspråk när han ljuger i TV. Leif GW har gjort en hel del bra saker också, som utjämnar hans dåliga karma, t.ex. bjöd han nyligen den oskicklige Rikspolischefen Dan Eliasson till Veckans Brott, där alla fick läsa lusen av honom. Det var bra för de många vanliga och fina poliserna i Sverige.

Man har möjligheten att förbättra sin karma redan i det nuvarande livet. Kanske Leif GWs samvete slår till ännu hårdare och han hjälper oss med nyckelbevis emot mind control i Sverige. Då skulle hans själsbalansräkning öka mycket på plussidan.

Så här lyder en kommentar från en White TV tittare om Leif GW Persson:

Leif GW Persson pluggar i en kvällstidning för ett halvautomatvapenförbud i Sverige. Förmodligen gör han detta på uppdrag av maktmaffian/Den Globala Eliten: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21847391.ab. Detta verkar vara samma Problem-Reaction-Solution-strategi som man använder sig av i USA, för att plocka av befolkningen deras vapen och därmed få en ännu lättare promenadseger vid det slutliga maktövertagandet. Han "rasar" över mentaltestning av jägare, men inflikar på slutet det artikeln egentligen vill ha sagt - att halvautomatvapnen bör tas bort. Jag tycker att LGWP är suspekt; han får väldigt mycket uppmärksamhet i media, skriver inkomstbringande kontrakt med amerikanskt filminspelningsbolag och verkar njuta av att berätta om hur intelligent han är i blaskor och på bästa sändningstid. Hans syster säger att pengar och social status är väldigt viktigt för honom, vilket eventuellt har haft en korrumperande inverkan på hans livsval. Dessutom planerade han som ung att mörda sin mor, något som han slog ur hågen på grund av att han vid ett eventuellt genomförande skulle ha blivit tvungen att ta hand om sin lillasyster. Inte helt balanserat, enligt min mening, särskilt inte som han faktiskt övervägde att istället mörda även syster. Finns det ingen som kan kolla upp vem som faktiskt styr LGWP och vilken hans agenda i egenskap av Den Globala Eliten-bulvan är? Med vänlig hälsning

White TV:s svar: det är mycket som talar för att Mossad eller en annan ledande västlig säkerhetstjänst styr Leif GW Persson. Alla de ämnen han mörklägger, (se listan med White TV inslag ovan) mörkläggs av Mossad också. En sådan misstanke skulle också bättre kunna förklara hur GW så extremt tidigt, innan han hade fyllt 30, kunde köpa en villa i Djursholm och samtidigt ha en jaktstuga, trots hans fattiga bakgrund. Tre utredningsuppdrag i Sverige brukar inte göra folk ekonomiskt feta. Pengarna från böckerna kom ju först senare.

Alla säkerhetstjänster är instrument av de negativa krafterna som kontrollerar jorden, ytterst alltså ett verktyg av djävulen.

Till råga på allt gav den andra filmen ikväll ingen förklaring hur Leif GW kunde så fort komma så nära Rikspolischefen och samtliga polishandlingar. Det var ju rena kardemumma för en eventuell spion och att förlora en sådan position skulle snarare motivera ett självmord än förlusten av den officiella inkomsten.

Leif GWs sista ord i den andra filmen skulle också lättast kunna förklaras under antagandet att han är spion, en värld som lockat honom sedan barnsben. Han medger då kryptiskt att han tittar i folks arbetspapper när de inte ser det och att det nu blir svårare för honom att göra så, när han avslöjat det. Detta märkliga erkännande kommenterar han med den sista satsen i filmen: "Det gör mig i någon mening till en bättre människa."

Om han med detta menar att hans eventuella utländska uppdragsgivare inte nu längre kan förvänta sig spioneri från honom, då han blockerat sig själv med detta avslöjande, så har han helt rätt i sin sista slutsats i filmen. Här skulle hans samvete kunnat ha lett till något positivt igen. Detta har han sina fina far att tacka för. Mer av den varan Leif GW, tack! Ännu är det inte för sent!

Här är länkarna till SVT:s filmer om LGWPs klassresa, ifall ni har missat dem:

http://www.svtplay.se/video/5596502/leif-gw-persson-min-klassresa/leif-gw-persson-min-klassresa-leif-gw-persson-min-klassresa-avsnitt-1

http://www.svtplay.se/video/5661566/leif-gw-persson-min-klassresa/leif-gw-persson-min-klassresa-leif-gw-persson-min-klassresa-avsnitt-2?start=auto