European Gendarmerie Force skall våldta Grekland

Monday, 07 November 2011 23:59

Grekerna skall pryglas till lydnad så att räddningspaketen till Grekland kan utbetalas direkt till olika banker, mest franska, för att rädda dem från undergång, inte det grekiska folket. European Gendarmerie Force (Eurogendfor eller EGF) är en okänd europeisk militär specialförband som olika europeiska länder byggt upp i smyg och som skall trycka ner uppror inom EU. Den förstärktes med Rumänien i slutet på 2008, lagom till utbrottet av finanskrisen. Först blir folk förslavat genom vårt finanssystem, som är ett pyramidspel av värsta sorten (då man är tvungen att delta: se närmare Den Vita Skolan i Nationalekonomi), och sedan pryglas ränteslavarna ner med militärt och polisiärt våld när de vägrar att följa det kriminella förtrycket.

Nu får Grekerna smaka Eurogendfors piska. Enligt många ögonvittnen har en hel brigad från EGF från färjor stigit i land i den grekiska staden Igoumenitsa mellan den 8 och 10 oktober 2011. Alla skall varit civilt klädda med EGF på sina väskor. Sedan har tanks under hemlighetsmakeri skeppats till EGF brigaden. Dagarna därpå fraktades alla till Larissa där de slagit upp läger. Lokala grekiska radiosändare har rapporterat om detta men våra kvalitetsmedia tiger lydigt. Wikileaks berättade om det.

Taktiken är att den inhemska polisen skulle ha moraliska skrupel att kriga emot den egna befolkningen. Alltså tar man hejdukar från andra länder. Snacka om ett enat Europa. LaRouche jämför med rätt läget med "Reichsprotektorat Böhmen und Mähren" under Hitler-Tyskland.

Tack vare Göran Persson slipper Sverige sådana invasionshot från EU, då Sverige sluppit vansinnes-Euron.