Tradition i Sverige att mörda dissidenter i smyg, låtsas sjukdom, olycka eller självmord

Monday, 18 December 2017 22:11

Någon har förklarat för mig innan jag flyttade från Tyskland till Sverige 1990, att landet är en dold polisstat. Jag förstod det inte då, men sedan fick jag lära mig, att politiskt obekvämt folk mördas i smyg, genom en bilolycka, cancer, hjärtattack, eller varför inte självmord?

Att arrangera en bilolycka eller ett självmord kan de flesta föreställa sig, men cancer och hjärtattack? Ju, med hemliga strålningsvapen som skickar skalärvågor på offret är detta möjligt. Man behöver enbart offrets DNA eller att vederbörande är chippat. Vår DNA är en antenna som kan sända eller ta emot magnetiska skalärvågor. Teknologin kontrolleras av underrättelsetjänsterna. Här några exempel:

1. Ivar Kreuger mördades den 12 mars 1932, media med DN i spetsen, gick direkt ut med lögnen att det var självmord.

Cats Falck och Lena Gräns mördad i smyg av Stasi i Sverige nov 1984

2. Journalisten Cats Falck kom Boforsskandalen med vapensmuggling och Iran-Contras-affären för nära. Bil i hamnen den 18 november 1984 ... Senare kom tysk polis med bevis att Stasi hade mördad henne, förmodligen med Säpos goda minne.

3. Krigsmaterielinspektören Carl-Fredrik Algernon knuffades den 15 januari 1987 framför t-banan, när han kom Boforsskandalen för nära.

4. Boforschefen Claes-Ulrik Winberg dog den 31 maj 1989 officiellt i en bilolycka, men den versionen är långt ifrån säkert fick WTV höra av en släkting.

5. Många dog på ett konstigt sätt för att mörklägga Palmemordet, inte minst Christer Pettersson. Det var skälet varför Ole Dammegård lämnade Sverige (minns inte i vilken del Ole berättar om mordet av hans forskarvän).

6. M/S Estonia massmordet skördade många offer även efteråt, dykare, överlevanden Kalev Vahtras och, mest känd, f.d. vice statsminister Odd Engström. Han fick en hjärtinfarkt dagen innan han skulle berätta Estoniahemligheter för den tyska journalisten Jutta Rabe.

7. Den fullt friske Säpochefen Klas Bergenstrand dog hastigt av en förmodad hjärtinfarkt den 22 januari 2007, när han kritiserade FRA-lagen och ville ha en öppnare Säpo. Han hade fått sin post av dåvarande statsminister Göran Persson 2004, som ogillade att främmande makt hade bemäktigat sig den svenska polisen inklusive Säpo.

8. Den 12 januari 2012 dog stjärnjournalisten Hannes Råstam i den farligaste sorten av cancer i levern och bukspottskörteln. Han hade trampat mäktiga intressen på tårna med sina avslöjanden om Thomas Quick, som med stor sannolikhet stämplades oskyldig som massmördare för att avleda fokus ifrån andra mördare som hade fjärrstyrds med mind control. Cancer kan vållas med hemliga strålningsvapen. (Tack K för korreturen)

9. Den 15 december 2017 dog alternativjournalisten Bechir Rabani under mystiska omständigheter. Bara det faktum att gammelmedia teg som en mur om detta indicerar ett politiskt motiverat mord.

Gemensamt för alla dessa politiska lönnmord är att gammelmedia har hjälpt mördarna att komma undan!

--------

Jag hittade ingen passande film till ämnet, så jag tar den hur man botar cancer med skalärvågor, en metod som används i praktiken redan i Spanien och Italien med mycket framgång. Kan man döda cancerceller med skalärvågor, kan man också döda andra delar i vår kropp med denna metod är tankegången.