Vad är det som pågår vid Antarktis? Nazi- och Nordiska baser?

Saturday, 04 February 2017 22:47

Nazisterna i Tyskland fick hjälp av icke mänskliga civilisationer att utveckla spetsteknologi på jorden. De vackra damerna på Vrilsällskapet och ett kraschat ufo i Schwarzwald (södra Tyskland) gav tillgång till en dittills okänd teknologi, som Hitler använde för att bygga rikstyska ufos, känd som Haunebu och Vril serien. Jag har via mina tyska kontakter fått se bevis som bekräftar detta, men fick inte använda dem. Jag bedömde dessa bevis som trovärdiga. Det var främst CIA och andra säkerhetstjänster som sedan bedrivit en effektiv mörkläggningskampanj, så att de flesta än idag inte tror att ufos finns eller vågar prata om det.

källa;

Kontakten som Vrildamerna hade, med Maria Orsic i spetsen, var via channeling. Samtidigt finns många uppgifter att en nordisk utseende civilisation från Aldebaran hjälpte tyskarna på traven. Dessa nordiska i sin tur kontrolleras av drako-reptilerna, enligt min egen forskning. De tillhör de smartaste i universum, men har problem med sin kreativitet. Därför har de specialiserat sig på att mjölka andras hjärnor. På den tiden, 1920- och 30-talet, hade de tyska vetenskapsmännen de mjölkrikaste hjärnor.

Drako-reptilerna lancerade Hitler till makten, då han hade Rothschildgener (Salomon Rothschild från Wien). Dessa går enklast att fjärrstyra med mind control. Det var skälet varför dessa ytterst mörka och Tyskland hatande krafter styrde Hitler så att han lät Tyskland förlora WW2 med stora förluster, trots extremt överlägsna vapen, som ufos, atombomben och die Glocke.

Sedan lockades de duktiga tyska vetenskapsmännen främst till USA, dit drako-reptilerna skiftade sin maktbas på jorden, se närmare Project Paperclip. Det blockerades ett fredsavtal med Tyskland genom enbart en vapenvila, som uteslutande generaler från Wehrmacht fick skriva på, dock inga nazister eller folk närmast Hitler.

Han och Martin Bormann hade gjort en hemlig deal med USA och England, dock inte Sovjet: USA fick alla tyska atombomber som sedan kastades på Hiroshima och Nagasaki (USA låg långt efter tyskarna) och England fick Hitlers krigsbyte, som nazisterna hade stulit från de talrika ockuperade länderna. I gengäld kunde Hitler och hans folk gå vart de ville, med undantag av Himmler och Göring, som hade försökt sig på en liknade deal bakom Hitlers rygg. Goebbels var den ende som verkligen ville begå självmord med sin familj vilket han också gjorde i Hitlers bunker under Reichskanzlei i slutet av april 1945. Hitler stack till Antarktis och sedan till Argentina, Bormann till England (fick asyl där) och sedan till många länder (syntes i Malmö april 1946), mestadels Sydamerika också.

Dessa höga nazister fick fritt välja boplatser på hela planeten och fortsätta kriget bakom kulisserna och bygga det s.k. fjärde riket. De kallas för Reichsdeutsche, Rikstyskar. Genom brutal mind control förespeglades dem der Endsieg, den slutliga segern över judarna och plutokraterna. På så sätt var de villiga att låta sina hjärnor mjölkas än idag.

Naturligtvis hade drako-reptilerna aldrig för avsikt att låta die Reichsdeutschen vinna, de grundlurades. Vissa av dem börjar vakna nu och genomskåda skandalen.

Rikstyskarna hade redan före WW2 börjat att bygga hemliga baser på udda ställen runt om på jorden, t.ex. på Grönland, Kanarieöarna (Villa Winter) och

Antarktis.

Där var de under uppsikt av de stora Nordiska, som även admiral Richard Byrd fick träffa under den berömda Operation Highjump 1946/47. Byrd hade USA:s uppdrag att utplåna nazistbaserna på Antarktis. Han misslyckades kraftfullt med sin underlägsna teknologi och fick dra därifrån med svansen mellan benen efter att han fick se och smaka på ufo-teknologin.

Dessa nazibaser finns med stor sannolikhet kvar än idag. De och kontakten till de mycket mäktiga stora Nordiska är förmodligen huvudskälet att världens mäktigaste pendlar i skytteltrafik till Antarktis just nu. Ytterligare ett bevis, att människorna inte har makten på denna planet.

Se även på WTV:

Simon Parkes avslöjar vilka Annunaki är, Benjamin Fulford och påvens Antarktis besök november 2016;

Piri Reis karta avslöjar gamla högkulturer som Atlantis;