TI Magnus Olsson slår tillbaka med föredrag om Mind Control

Tuesday, 25 September 2012 12:54

Magnus Olsson är sedan flera år tillbaka utsatt för Mind Control, fjärrstyrning av hjärnan. Han är en s.k. targeted individual, TI. Då han har en stark vilja, har han lyckats analysera sin egen situation bl. al. med hjälp av info på Internet. Han driver själv den mest framgångsrika sidan i ämnet på nätet: www.mindcontrol.se . Han planerade att hålla ett offentligt föredrag om sin tortyr den 17 sept 2012 med hjälp av Jonas Philipsson, men hans plågoandar lät honom inte sova nätterna innan. Strax före föreläsningen lät man honom höra Sean Stinns röst i huvudet, trots att Sean med all sannolikhet har blivit mördad den 2 sept 2012.

Den förmodligen mördade Sean Stinns (v) sista intervju med Henning Witte från White TV den 31 maj 2012 i Stockholm; tack Sean för ditt mod och din forskning att avslöja ett av världens värsta brott: Mind Control

Men trots alla påhopp lyckades Magnus Olsson hålla ett lysande anförande, som är väldigt lärorik får både nybörjare och gamla rävar i ämnet Mind Control. Detta är del 1, 2 och 3 följer senare.

 

TI Magnus Olsson Mind Control föredrag from Henning Witte on Vimeo.