DN och Aftonbladet är krigshetsare

Friday, 14 June 2013 09:58

”Syriska regimen använder kemiska vapen”
Uppdaterad 2013-06-13 23:46. Publicerad 2013-06-13 23:28
låter rubriken från DN som fortsätter: "Regeringstrupper i Syrien har flera gånger använt sig av kemiska vapen i strider med rebellstyrkor. Det tror amerikansk och europeisk underrättelsetjänst, enligt New York Times. USA har på grund av detta beslutat att skicka militärt stöd till rebellerna." Inte ett ord från DN om att bevisläget är raka motsatsen. T.o.m. FN kom med en rapport den 6 maj 2013, att det var rebellerna som använde kemiska vapen i form av sarin gas. Även om FN inte hade kommit med en sådan alarmerande rapport var det klart, att de utländska yrkeskriminella använde sarin gas, då Assad-regimen inte hade ett intresse att göra det. Dels segrade de i område efter område med tillåtna vapen och dels hade USA hotat, att där går gränsen.

Assad regeringen i Syrien har använt kemiska vapen

Källa

AB i natt: "Vita huset bekräftar att Syrien har använt kemiska vapen mot rebellerna i inbördeskriget." Inte heller där informationen, att samtliga bevis pekar åt rebellernas håll. Helt ensidig rapportering till USA:s favör.

Källa, White TV:s Henning Witte tredje från höger

DN och AB borde i sådana inslag dessutom påmint läsaren om att USA ljög om Iraks massförstörelsevapen i början av 2003. Där stödde sig krigshetsarna också på källor från underrättelsetjänsterna, som senare visade sig vara rena fantasihistorier. CIA, Mossad och MI6 förfalskade bevismaterialet för att USA och England skulle få en grund, att överfalla Irak för oljans skull och div. andra skäl.

Samma nu med Syrien. Där gäller det makten över viktiga olje- och gaspipelines. Till skillnad från för 10 år sedan påstår man inte bara att Syrien har massförstörelsevapen utan också att de skulle ha använt dem. Att detta är lika felaktigt som påståenden, att Assadd-regimen skulle ha använt granater mot Turkiet hade ju avslöjats tidigare.

Dessutom borde DN och AB ha rapporterat som White TV gjorde: "Hacker från http://www.cyberwarnews.info har kommit in i Britams datorsystem. Britam är den engelska motsvarigheten till amerikanska Blackwater, en outsourcing av militärer och yrkeskriminella att begå mord och terror under falsk flagga i Libyen, Irak, Afghanistan, Iran, Syrien etc.

Hackers har kommit över e-mail som bevisar, att USA och andra länder ligger bakom ett uppdrag, att iscensätta en syrisk och iransk attack med kemiska vapen under falsk flagga.
Smakprov:

"Phil

We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.
We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.
They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.
Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

Kind regards

David" skriver cyberwarnews, där ni kan läsa mer
."

Genom att DN och Aftonbladet inte ger hela bilden utan okritiskt apar efter vad storebror USA föreskriver, deltar de i den amerikanska krigshetsen och gör sig medskyldiga till allt lidande i Syrien. Om gammelmedia i västvärlden skulle från början ha rapporterat ärligt om överfallet på Syrien och t.ex. inte kallat det för inbördeskrig, så hade massakrerna och eländet i flyktinglägren inte kunnat äga rum. Om Sveriges kvalitetsmedia hade anklagat regeringen Reinfeldt för krigsdrivare genom Bildts stöd till FSA, så hade det inte funnits några flyktingströmmar från Syrien.

 

You must be logged in to comment.