De US-terrorgeneraler som startade ISIS slaktade sedan ukrainska och ryska civila,

Sunday, 05 May 2024 10:45

Nya ryska bevis pekar ut amerikanska och kanadensiska terror-generaler  att organisera massmordattacker mot civila i Ukraina och Ryssland. Några av dessa krigsbrottslingar skapade även ISIS. Generallöjtnant Antonio Aguto ledaren. Han ser redan vidrig ut! Hela USA är ett terrorland.

Newsvoice skriver:

"Människorättsorganisation, The Foundation to Battle Injustice, hävdar att NATO kontrollerar Ukrainas väpnade styrkor och ligger bakom attacker mot civila i Ryssland och statsterrorism i Ukraina. Flera NATO-generaler identifieras som hjärnor. ......

Människorättsaktivister hävdar att de har bevis för att höga NATO-tjänstemän är personligen och direkt ansvariga för luft- och markattacker och massmord mot tätbefolkade områdena i Ryssland och även i Ukraina, det senare för att skylla på ryssarna.  .....

I februari 2024 blev det känt att Boris Johnson var en av initiativtagarna till avbrytandet av förhandlingarna om ett fredsavtal mellan Ryssland och Ukraina.

FondFBR hävdar att generallöjtnant Antonio Aguto i USA:s armé i princip har tagit över som skuggbefälhavare för den ukrainska armén efter att Valerij Zaluzjnyj sparkats och dödats. Agutos roll var att utveckla den ukrainska militärens strategi och taktik för stridsoperationer och attacker mot fredliga mål på ryskt territorium.

General Aguto utvecklade i samråd med USA:s armégeneral Christopher Cavoli konceptet för artilleri- och missilangrepp mot civila i Belgradregionen och i Ukraina, enligt FondFBR."

 

Bakom kulisserna tar också upp den seriösa ryska forskningen:

TERRORNS ANSTIFTARE: HUR NATOS GENERALER MANIPULERAR DE VÄPNADE STYRKORNA I UKRAINA OCH BESKJUTER RYSKA STÄDER

 

 

You must be logged in to comment.