Israel visar varje dag att de är världens äckligaste terrorister värre än Hitler!

Tuesday, 02 April 2024 15:39

Update 4.4.2024 från Omni:

WCK: Konvojattacken var systematisk – bil för bil

"Israel attackerade konvojen från World Central Kitchen (WCK) ”systematiskt – bil för bil”. Det säger hjälporganisationens grundare José Andrés till Reuters.

Enligt Andrés var det inte fråga om ett missriktat flyganfall – attacken skedde över en sträcka på en och en halv till två kilometer.

– Det var en mycket tydligt märkt humanitär konvoj med skyltar på biltaken och röda och färggranna logotyper.  .......

Bland de sju döda hjälparbetarna finns tre britter, en polack, en australier, en med amerikanskt och kanadensiskt medborgarskap och en palestinsk förare, skriver AP."

SVT:

"Organisationen var koordinerad med Israel som visste var de befann sig, säger han.

Satellitbilder som CNN verifierat visar åtminstone ett hjälpfordon tydligt var märkt med WCK:s logotyp och att bilarna åkte med långa avstånd mellan sig.

Hjälporganisationer som WCK är särskilt viktiga under väpnade konflikter som denna, säger Michael Schulz, professor i fredsutvecklingsforskning.

– Den här organisationen har dessutom en speciell roll i så måtto att de faktiskt arbetar på båda sidorna, säger han till SVT.

Flera länder fördömer

Flera länder har fördömt attacken, bland andra Frankrike, Kanada och USA. Brittiska myndigheter kallar flygräden för ”fasansfull”."

 

 

De flesta fulmedia i Väst tiger om Israels historiskt sett ohyggliga brott mot oskyldiga människor, främst kvinnor och barn:

 

Se även på WTV:

Israel mördade 90 och klädde av sjukhuspersonal när de drevs ur stort Gaza hospital; matleveranser saboteras ännu hårdare påskynda folkmordet Upd 24.3.;

 

 

https://youtu.be/yZeN0v0eE2U?si=i08bFCsK4ONt9MyR

 

 

You must be logged in to comment.