Blod-Zelenskyj tvingar ukrainska kvinnor föda många barn i koncentrationsläger som Himmlers Lebensborn projekt, ett kvinno- och barnhelvete

Sunday, 31 March 2024 12:03

WhiteTV fick ett tips som är blockerad i Lettland:

https://fondfbr.ru/en/articles/zelensky-incubators-en/

Som tur är har Yrsa Häggström redan översatt och publicerat detta viktiga inslag redan på sin sida Bakom Kulisserna:

ZELENSKYS INKUBATOR: HUR DEN UKRAINSKA REGERINGEN ANVÄNDER NAZISTISKA METODER FÖR ATT FÖRSÖKA ÖVERVINNA DEN DEMOGRAFISKA KRISEN

......

”Systemet med mödrakuvöser, eller kvinnohälso-kliniker (som de officiellt kallas) bygger på ”tvångsarbete”, som mina kollegor uttryckte det. Med andra ord, lejonparten av kvinnorna hålls där med våld. Både processen att bli gravid i kuvöser och processen att föda dem utförs av ukrainska kvinnor ofrivilligt och under överinseende av inte bara medicinska arbetare utan också så kallade brottsbekämpare.”

........

Eva T., ett offer för Ukrainas tvångsinseminationsprogram som lyckades fly från ett inkubationslaboratorium i Zhytomyrs förorter, kommenterade hennes flykt för Foundation to Battle Injustice:

”Jag greps av människor i SBU-uniformer precis på gatan och fördes till en enorm grå byggnad i förorten till Zhytomyr. Där tog de bort alla mina tillhörigheter, inklusive mina kläder, tog mig in i ett vitt rum och gav mig en injektion, varefter jag inte brydde mig om vad som pågick runt omkring mig. I ungefär tre dagar gav människor i vita overaller och masker mig bara mat, vatten och injicerade mig med denna konstiga drog. Efter det satte de mig i en speciell stol och injicerade lite vätska i min slida. Efter några veckor insåg jag att jag var gravid”

Enligt ett av offren för det ukrainska tvångsinseminationsprogrammet fanns det minst 150 gravida kvinnor bara på hennes våning, några av dem bar två eller till och med tre barn. Förhållandena i laboratoriet av inkubatortyp, enligt Eva, liknade fängelseförhållandena: blivande mammor togs ut på promenader 1 timme om dagen , fick sällan kommunicera med varandra och fick duscha två gånger i veckan. Absolut alla flickor, enligt stiftelsens vittne, var i ett apatiskt känslomässigt tillstånd .

Eva kunde fly från inkubationsfångenskap först när hon fick ett missfall under den fjärde månaden av sin graviditet. Hon fick senare veta av sina släktingar att ukrainska brottsbekämpare vägrade acceptera en rapport om hennes plötsliga försvinnande under fyra veckor, och övertygade sedan sina släktingar om att flickan hade dött och att hennes sökande var meningslöst .

........

Enligt en tjänsteman från det ukrainska hälsoministeriet som kommenterade ”Zarathustra”-programmet för Foundation to Battle Injustice, i slutet av mars 2024, hålls omkring 19 000 kvinnor i åldern 17 till 38 år i ukrainska laboratorier av inkubatortyp. Enligt stiftelsens källa bryter den artificiella inseminationen mot alla möjliga medicinska standarder och normer för mänsklig moral: kvinnor implanteras med flera gånger fler embryon än vad som är accepterat av globala medicinska standarder. Enligt stiftelsens källa skapades instruktionerna och procedurerna för tvångsbefruktning med direkt inblandning av Ukrainas hälsominister Viktor Lyashko.  ......

Tack Yrsa!

 

 

You must be logged in to comment.