Omni: Blankare tjänade miljarder på Hamas attack

Monday, 04 December 2023 21:29

Källa

Precis som med 911 där äcklet Larry Silverstein och många andra insider tjänade miljarder dollar eftersom de visste att 911 skulle hända så visste kriminella element på börsen, mest judar som Silverstein förstås, att terrororganisationen Hamas skulle attackera Israel och tjänade grova blodspengar på det:

"Massiva blankningar av israeliska aktier ägde rum dagarna före Hamas terrordåd den 7 oktober. Investeringarna gav vinster på mångmiljardbelopp. Det visar en rapport skriven av amerikanska experter, rapporterar israeliska tidningen Haaretz.

På Wall Street kortades också en Israelfond i en utsträckning som vida överstiger de blankningar som gjorts i samband med tidigare kriser.

Blankning innebär kortfattat att göra en investering som ger vinst om en aktie tappar i värde. Vem som gjorde det framgår inte.

”Våra resultat tyder på att investerare som informerats om de kommande attackerna gjorde en vinst på dessa tragiska händelser”, skriver rapportförfattarna.

Rapporten ”Trading on terror?” är skriven av tidigare SEC-kommissionären Robert J Jackson Jr och blankningsforskaren Joshua Mitts." skriver Omni.

Detta är ytterligare ett av extremt många bevis att Hamas är Israhells verktyg att skapa falskt flaggade attacker och grogrund för Förintelsen av Palestina, nutidens värsta folkmord!

och

Läs på Nordfront: Arméns överrabbin: ”Våldta gärna arabiska kvinnor”

 

https://youtu.be/oIlppRVE3VI?si=wjz8azj68OGVpOvg

 

 

You must be logged in to comment.